Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Cu totii avem ingeri, indiferent ca recunoastem asta sau nu - dialog cu Delia Muresan, fondatorul Asociatiei "Schimbare pozitiva"

Am intrat in ultima luna dinaintea sarbatorilor si nu putem sa nu ne gandim cu drag la acea perioada magica ce se apropie grabita. Cum de fiecare data cand ne gandim la magie ne gandim si la influentele Cerului, nu am putut lasa sa treaca neobservate doua seri de inceput de iarna, 7 si 8 decembrie, in care Delia Muresan, fondatorul Asociatiei Schimbare pozitiva, vine din Cluj Napoca la Iasi ca sa ne propuna intalniri cu ingerii.

-- Ce ne puteti spune despre dumneavoastra? Cine este Delia Muresan?

Sunt un om "complicat" fiind constienta si responsabila de complexitatea mea, a universului si a harurilor pe care le-am primit. In viata aceasta mi-a fost daruita o misiune speciala: aceea de a fi ghidul oamenilor catre sufletul lor, ii conduc spre a fi mai aproape de ei si spre a-si urma misiunea. Nu conteaza formarile, partea "teoretica" sau "lumeasca", conteaza ceea ce simti atunci cand te conectezi la ceea ce eu am sa iti transmit.

-- Cum a luat nastere proiectul "Intalnire cu ingerii"?

-- "Intalnirea cu ingerii" a venit atunci cand am fost pregatita sa ii las sa ma ghideze. Se intampla la inceputul anului 2011 cand am fost intr-o librarie si am iesit acolo avand in mana cartile oracol "Mesaje de la ingeri" de Doreen Virtue. N-am stiut de ce le-am luat. Am inceput sa ii intreb tot felul de lucruri si sa le cer ghidare si pentru alti oameni. Am fost foarte surprinsa de raspunsuri. Apoi a inceput vocea mea interioara sa-mi tot spuna sa tin un seminar cu ingerii... si am ascultat-o. Apoi, in iunie 2011 am fost in Statele Unite la o conferinta unde am cunoscut-o pe Doreen Virtue. O experienta superba! Dupa ce am revenit in tara, am continuat sa fac "intalniri cu ingerii" prin toata tara: Timisoara, Bucuresti, Iasi. In august, cand a venit Charles Virtue la Bucuresti, mi-am luat si certificarea in Terapia cu Ingeri.

-- De cat timp organizati aceste intalniri? In ce orase au mai avut loc?

-- Intalnirile le organizez din primavara anului trecut si am facut astfel de intalniri in Cluj, orasul in care locuiesc, dar si in Timisoara, Bucuresti si Iasi.

-- Cum a fost primita ideea? Ce reactii ati avut?

-- Reactiile sunt minunate. E extraordinar sa ii vezi pe oameni cum se deschid cand ii lasa pe ingeri sa le fie aproape. Unii vin sceptici, dar toti pleaca "imbogatiti". E o experienta greu de descris in cuvinte si ce e minunat e ca ai CERTITUDINEA ca nu esti niciodata singur si ca cineva tot timpul are grija de tine.

-- Ce presupun aceste intalniri?

-- Aceste intalniri presupun a "invata" cum sa comunici cu ei, ce e nevoie sa stii pentru a intelege mesajele pe care le primesti tot timpul, dar care trec pe langa tine. Inveti care sunt Arhanghelii cei mai importanti si care sunt "fisele lor de post". Faci cunostinta cu ingerii tai pazitori, pentru ca ai mai multi. De asemenea inveti si cum sa "lucrezi" avand cartile oracol, in asa fel incat tot timpul sa fii in conexiune cu ei.  Si cred ca "a invata" nu e cel mai potrivit cuvant ci, cel mai potrivit cuvant in aceste intalniri este "a simti". Daca lasi orice griji, orice preocupari deoparte, primesti la aceste intalniri exact ceea ce ai nevoie si raspunsurile pe care tu le cauti.

-- Poate participa oricine? Necesita o anume pregatire?

-- Poate participa oricine. Toti avem ingeri, ca recunoastem asta sau nu, insa la aceste intalniri inveti sa fii tot timpul aproape de ei si le dai dreptul sa te ajute atunci cand ai nevoie. Am avut persoane din domenii diverse si cu preocupari diverse, dar cu sufletul deschis spre aceasta lume a ingerilor.

-- Cu ce vor ramane participantii la aceste intalniri?

--Vor sti cum sa comunice cu ingerii, vor stabili fiecare o legatura unica si speciala cu ei. De asemenea cred ca cel mai important e ca vor primi intotdeauna raspunsuri la situatiile cu care se confrunta, desi unele raspunsuri nu le vor fi pe plac. "Beneficiile" nu cred ca pot fi "masurate", dar cu siguranta vor privi viata altfel.

-- Aveti un sfat sau o idee de transmis celor care ar dori sa participe?

--Cei care ati citit aceste randuri si ati simtit un impuls sa fiti la aceasta intalnire, pur si simplu ati simtit ca e important sa veniti, sa stiti ca acesta este felul in care ingerii vor sa va transmita ca a venit momentul sa comunicati cu ei. Cand pur si simplu simti ca trebuie sa fii acolo (fara vreo alta justificare), cu siguranta ceva minunat te asteapta.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi