Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Erik Berglund a plecat la intalnirea cu Ingerii

O veste primita de la Editura For You i-a intristat pe toti ce l-au cunoscut pe Erik Berglung. Artistul care a inaltat la cer muzica harpei a plecat dintre noi. Dragul nostru prieten, cel care ne-a daruit atatia ani, invatatura, vindecare si, mai presus de toate, MULTA IUBIRE, a plecat la ingerii si arhanghelii pe care i-a iubit atat de mult .

Despre harpa se spune ca este instrumentul preferat al ingerilor, ca acele sunete scoase de ea vindeca durerile sufletului. Erik Berglund este de origine norvegiana si a crescut in Minnesota, unde mama sa era cantareata si dirijoarea corului, iar tatal sau era directorul Departamentului de Arta si dirijorul Orchestrei la Colegiul St. Olaf, spune www.angelinspir.ro.

Crescand intr-o familie de artisti, Erik era activ in orice domeniu artistic, de la marionete si productie de film pana la teatru si pictura. A studiat pianul, violina, pentru ca in cele din urma sa se opreasca la harpa, de care a fost fascinat, si a inceput sa studieze cu legendara Mildred Dilling, care a fost si profesoara lui Harpo Marx. De atunci, harpa a devenit forma majora de exprimare artistica.
"Harpa este un instrument mult indragit de ingeri. De multe ori ai impresia ca nu esti tu cel care o face sa cante, ci ea singura se lasa «cantata» de ingerii care se aduna in preajma ei, de vantul care i se strecoara printre corzi", spunea Erik Berglund.

Despre inceputuri

"Cred ca mai intai am luat contact cu spiritualitatea inainte de a canta la harpa. La scoala, in anii '60, am aflat despre Edgar Casey, atunci a fost inceputul vietii mele spirituale. La liceu am inceput sa studiez si sa compar religiile, dar am crescut in sunetul muzicii. Dragostea adevarata o poti invata acasa, in acel loc numit acasa. O duci cu tine toata viata. Iubesc ingerii de când eram mic. E interesant, pentru ca sunt norvegian la origini, iar in Scandinavia toata lumea este lutherana.

In America, unde am crescut, toata lumea era lutherana. Nu prea se crede in ingeri, e ceva mai mult catolic. Chiar daca am fost crescut in acel mod, iubesc ingerii. Imi placeau colindele de Craciun, iar Craciunul era perioada mea preferata, pentru ca imi placea atmosfera aceea, faceam ingeri in zapada... De cand am stat in New York si am aflat despre ingeri am fost in paradis. Pentru mine a fost extraordinar sa cant la harpa si sa ma conectez la muzica ingerilor.  

Intentia conteaza, cand iti doresti cu toata mintea si sufletul sa faci un lucru, atunci se creeaza o cale, ti se da o energie care sa miste lucrurile in acel sens. Toti putem face asta cu mintea, intentiile si sufletul. Mie mi se deschide o poarta spre a ma conecta cu ingerii si las muzica lor sa vina. In cele din urma, pentru mine, ingerii inseamna vindecare. Emotie. Eu nu ii vad, dar altii oameni vad ingeri in jurul meu si cand cant. Eu doar spun ce vreau si simt. Imi pun in minte si simt... Eu simt ca pot vorbi cu ei de cate ori vreau", a spus artistul la una din vizitele sale facute la Bucuresti.

Ramas Bun!

Acum Erik Berglung nu mai este. Au ramas doar amintirea si muzica sa, pe care o vom auzi ori de cate ori ne vom ridica orchii spre Cer, cautandu-ne Ingerul Pazitor.

P.S. Cei ce doresc sa ajute familia financiar o pot face si prin Editurii For You. « Inmormantarea este pe 13 sau 14 septembrie, iar banii care au fost trimisi vor ajuta la acoperirea datoriilor, care sunt foarte multe. Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de el, cu rugaciuni, bani si iubire. La revedere, prieten drag si minunat, la revedere inger pe Pamant! e iubim si ramai in inimile noastre, pentru totdeauna. Iti multumim pentru tot. Prietenii tai din Romania ». Asa se incheie mesajul primit de la Editura For You si adresat tuturor celor care l-au cunoscut pe artist si poate si celor care nu au mai avut timp sa-l cunoasca.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi