Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Femeilor le place violenta

Cu toate ca in mod traditional barbatii sunt considerati mai violenti decat femeile, in urma unor cercetari s-a constatat ca tocmai acestea din urma aleg cel mai frecvent de pe rafturile librariilor sau bibliotecilor romanele politiste cu criminali in serie si povesti de groaza.

Potrivit unor studii, femeile sunt segmentul de cumparatori care achizitioneaza cel mai des carti ce abunda in scene de violenta, crime in serie si scene macabre.

Lecturile de acest gen le sunt utile, explica expertii, in opinia carora romanele politiste pot ajuta femeile in depasirea unor situatii neplacute de viata sau chiar sa supravietuiasca in cazul confruntarii cu probleme grave sau situatii dificile. Citind despre motivele unei crime, o femeie ar putea sa recunoasca rapid semnele de pericol in purtarea unui iubit gelos sau a unui necunoscut de pe strada, sustin ei, adaugand ca astfel de volume sunt in masura sa ofere femeilor sfaturi practice in cazul in care ar fi rapite.

In plus, romanele politiste le fac pe femei mai vigilente si le determina sa fie tot timpul in alerta si mult mai bine informate cu privire la multe situatii de viata.

Desi femeile se tem cel mai mult de crime, barbatii sunt cei mai vizati de astfel de situatii in viata de zi cu zi, mai spun psihologii.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi