Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Hai la superstitii din dragoste

Credibile sau doar haioase, arhicunoscute sau anonime superstitiile continua sa anime dorinta ascunsa de mistic a fiecaruia dintre noi iar cele ce "respira" iubire au pretins înca de la înfiintare o pozitie preferentiala în folclor. Autohton sau ...nu. Gata sa te amuzi? Verifica câteva tehnici, afla unele practici.

Mă iubeste, nu mă iubeste

Ceva de... aprins - se zice ca puteti afla daca sunteti iubite pe baza de chibrit. Într-o prima instanta e suficient sa-i dati foc si odata depus în scrumiera trebuie musai sa arda pâna la capat pentruca tot procedeul sa fie declarat oficial de bun augur. Sau varianta doi, ar fi aceea în care îl folositi spre a aprinde un bilet pe care ati scris în prealabil numele iubitei/iubitului. De data aceasta e preferabil ca hârtia sa se transforme doar pe margini în scrum. iar prenumele sa ramâna intact.

Ora fixa - pe asta e imposibil practic sa nu o stiti! Da, e asa cum va amintiti : daca te uiti la ora fixa, înseamna ca barbatul la care te gândesti te iubeste; daca a trecut un minut de la fix, înseamna ca te doreste si daca te uiti dupa doua-n sus probabil ca nu prea te place sau pur si simplu, oricât de drastic ar suna nu sunteti facuti unul pentru celalalt.

Bratara - sau ceasul dupa caz si gen... Despre oricare ar fi pâna la urma vorba în superstitie, e absolut necesar sa te roada sau cel putin sa-ti provoace un minim discomfort. De ce? Pentru ca daca se întâmpla asta înseamna ca iubitul viseaza cu ochii deschisi la tine.

Lamâia - nu doar Sânzienele va aduc în vise ursitul! Daca deja aveti unul si nu va da pace impulsul de-ai testa fidelitatea bazati-va pe lamâie. Cum actionati? Taiati fructul în doua jumatati , le atingeti de asternutul în care dormiti în patru puncte diferite dupa care le depozitati sub perna. Daca în noaptea cu pricina te delectezi cu un vis cu si despre el/ea e semn de iubire, daca nu, folclorul zice c-ar fi indecis.

Oglinda - Daca esti singura si vrei sa afli cine este viitorul tau iubit, poti sa faci asta dormind cu oglinda sub perna. Credinta populara spune ca perseverând în acest obicei, în curând îti vei visa alesul. O alta metoda de a obtine în vis imaginea viitorului partener si (perfect recomandabila la o adica pe post de somnifer natural) este si cea a numaratului stelelor. începi cu 9 în prima seara si continui descrescatoar pâna la cea în care steaua unica îti crediteaza în vis ursitul.

Codita marului - pentru un prognostic ceva mai explicit cum ar fi de pilda identificarea initialei, ia un mar si rasuceste-i codita cu miscari egale, numarând. Socoteste apoi la care litera din alfabet s-a rupt codita, si da, aceea este litera cautata. Daca procedeele complicate va inspira mai multa încredere, decojiti marul, lasati obsesia pentru curatenie la o parte si aruncati bucatile de coaja obtinute peste umarul stâng. Este posibil, daca miscarea se dovedeste inspirata ca acestea sa formeze taman initiala viitorului partener.

Foarfeca - un alt semn al tradarii zice se c-ar fi foarfeca. Orice-ai face cu ea. n-o scapa.

Camasa pe dos - Daca ti s-a întâmplat sa gresesti cu îmbracatul nu te empacienta si las-o asa. Superstitia garanteaza evolutia pozitiva a cuplului.

Dar cum... mă iubeste

Odata stabilita existenta sentimentului e cazul sa intri putin în detaliu. Daca sunteti singuri, la o plimbare romantica si evident va tineti de mâna, furati un minut din magie si... verificati

Daca te tine de degetul mic, este un semn indubitabil ca te iubeste. Când alege degetul mijlociu, înseamna ca penduleaza înca între pornirea predominant erotica si... emotia autentica. Inelarul nu e nici el o alegere rea sugerând dorinta lui de a te revedea cât mai curând în timp ce aratatorul denota o oarecare posesivitate. Doar degetul mare se dovedeste usor nefast... în sensul ca relatia ar putea fi una mai curând superficiala sau o simpla aventura. Ce e recomandabil să faci

Desi suna ciudat din când în când poti sa te împiedici linistita pe scari sau în functie de sezon sa aluneci pe gheata. Fii sigura ca te vei îndragosti! In alta ordine de idei la fel s-ar putea întâmpla si daca visezi ca faci baie.

Daca o persoana vine din directia opusa exact înspre voi, nu va îndepartati unul de celalat pentru ca aceasta sa treaca printre voi, deoarece exista sanse de-a va îndeparta, Doamne Fereste odata pentru totdeauna.

Saruta-l în noptile cu luna plina! Ce nu e recomandabil să faci Daca-l iubesti nu-i cumpara pantofi. O vorba spune ca daca îi cumperi iubitului pantofi, i-ai oferit exact ceea ce-i trebuia pentru a iesi din viata ta!

Fereste-te sa fii o domnisoara de onoare cu vechime! Dupa ce vei fi activat de trei ori deja în aceasta pozitie cresc sansele de a ramâne nemaritata. Merita?

Nu priviti împreuna prin geam la luna plina. Semn rau prevestitor de certuri aprinse si chiar despartire.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi