Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Puterea omului sta in cunoasterea omului

Ne apropiem de finalul anului 2012. 12 luni dedicate schimbarii, 12 seturi de saptamani dedicate spiritului, in care oamenii au facut ceea ce le sta in fire: au alergat de la munca acasa, de la scoala acasa, din oras acasa. Au mancat pe fuga intre doua mailuri si au sunat un prieten intre doua sedinte. In toata aceasta rutina traita in graba si fara rost, ne pierdem din personalitate si din individualitate. Ne confundam tot mai mult cu mul?imea si ne pierdem in background. Ce conteaza cel mai mult in timpurile pe care le traversam? Zgomotul care ridica intrebari sau linistea care gaseste raspunsuri?

”Anul prapastiei” se apropie de sfarsit, an care pentru unele culturi va semnifica finalul tuturor lucrurilor omenesti si inceputul unei noi ere. Fireste, la fiecare trecere dintre ani trecutul se intalneste cu prezentul, inceputurile cu sfarsiturile si asa mai departe. Semnificațiile acestor capete de drum trebuie, insa, cautate acolo unde cu toții uitam… sa ne uitam: in noi insine.

Acesta este momentul in care omenirea trebuie sa ințeleaga ca pericolul nu va veni dinspre o forța externa, ci din interiorul fiecaruia dintre noi. Fiecare dintre noi are puterea de a-si distruge sau stirbi universul din nestiința, dezinteres sau neindemanare. Puterea este in cunoastere. Puterea omului sta in cunoasterea omului.

In acest moment vine la Iasi pentru un eveniment care va avea loc in premiera, maestrul Mohamad Al-Gazzali, trainer autorizat in aplicarea tehnicii de meditatie Mer-Ka-Ba. Sustinator al renumitului Drunvalo Melchizedek, Mohamad Al-Gazzali va fi prezent in Iasi pentru o conferința pe tema „2012 - The year of Ascension, Our legacy”, urmata de un workshop intensiv -- „Awakening The Illuminated Heart”. Cel din urma se va desfasura pe durata a 4 zile si se adreseaza tuturor celor dintre noi care traiesc din inertie si care nu stapanesc metode si tehnici de autocunoastere, desi le inteleg importanta.

Omul este frumos cu defecte si calitati. Cu cat isi cunoaste mai bine defectele si cu cat isi asuma mai mult calitatile, cu atat este mai puternic si cu atat va gasi mai usor calea spre fericire.  Fericirea, la fel ca si pericolul, naste din noi insine.  Prezența lui Mohamad Al-Gazzali la Iasi este plina de semnificatii. Le vom afla si le vom ințelege individual, impreuna.

Pe data de 5 decembrie 2012, in Sala Cuza a Hotelului Unirea, incepand cu ora 18.00, Mohamad Al-Gazzali, Raluca Heim si Anne Marie Trifu vor trata, in cadrul conferinței „2012 - The year of Ascension, Our legacy”, teme precum ”Ascensiunea – ce este si ce nu este”, ”De ce oamenii nu ascensioneaza”, ”Schimbarile care au loc pe Pamant”, ”Inversarea Polilor” si ”Simptome ale schimbarilor polilor”, avand in centru tema principala a discutiei si catalizatorul conferintei: tehnica de meditatie Merkaba.

Conferinta va fi urmata, in intervalul 6-9 decembrie 2012, de workshopul „Awakening The Illuminated Heart”, sesiuni intensive de tehnici energetice si mediatie conduse de Mohamad Al-Gazzali, promotor si atent cunoscator al tehnicii Merkaba in forma sa actuala. Workshopul se va desfasura in 4 module si va parcurge pasii: Introducere in School of Remembering (ziua 1), Ziua Vindecarii (ziua 2), Intrarea in Spatiul Sacru si spațiul mic din Inima (ziua 3) si Campul MerKaBa si procesul creatiei (ziua 4).

Detalii despre cele doua evenimente aici http://www.facebook.com/2012AnulAscensiunii


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi