Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Pregatiri pentu 2013

Omenirea de la suprafata planetei Pamant inca seamana cu o tara a orbilor, unde “multimea de nevazatori ii infiereaza pe loc pe cei ce vad si carora vederea spirituala le daruieste unele cai de acces spre domeniul supra – sensibil si hiper – sensibil”. Insa si pentru acesti “nevazatori” energiile universului le-a rezervat cate un bilet la rand la Fericirea Divina, bilet materializat prin ochii stiintei, insiropati cu multa curiozitate. Dincolo de acest combustibil - curiozitatea, in vederea realizarii acestor deziderate, progresul continuu tehnologic reuseste sa faca lumina acolo unde omul parea sa nu intrevada raspunsuri, si chiar noi forme de viata.

In calitate de scriitor, eu Stefania Andra Simionescu, pentru inceput consider ca este necesar a prezenta o farama din cercetarile stiitifice si spirituale, care inglobate, sprijina esenta mesajului meu cu privire la sfarsitul anului 2012 si inceputul lui 2013. Deoarece evit polemicile si riscul etichetarii, m-am gandit sa prezint acest eveniment  21 decembrie prin prisma unor cercetari de valoare, concluzia de a fi la “adapost luminos” o veti intelege de la sine.  

Medicul Larry Doosey, in cuprinsul lucrarii sale “Meaning and Medicine” trimite catre cercetarile facute de dr. Susumo Ohno, genetician in cadrul Institutului de Cercetare Beckman din California, cercetari ce scot la lumina anumite similitudini structurale existente intre acidul dezoxiribonucleic (ADN) si muzica. Studiile subliniaza faptul ca “trupul, aparent un conglomerat chimic, e alcatuit in miezul sau subtil din vibratii armonioase, mai mult, dintr-o secventialitate muzicala asemanatoare celor scrise de marii compozitori clasici”.  Explicatiile cu privire la acest subiect cristalizeaza chemarea omului din infinitul divin, astfel ca, surprinzator, si un alt cercetator al stiintei, pe nume Dr. Manfred Clynes, indeamna spre o ordine a lumii bazata pe armonie, pe ton, pe emotie si comuniune. La polul opus se afla razboiul, competitia si muzica de tip zgomot, care axata pe bataie, ritm si volum reflecta pare-se un alt tropos al lumii, acela in care predomina exercitarea fortei, autoafirmarea agresiva prin excluderea celuilalt si un ritm de viata alert. Este vorba de euforia efemera, data de putere si de violenta pseudo-eliberatoare. In mediul acestui tropos sugerat, planetele, plantele si mintea umana nu se simt bine, ele sufera pana se imbolnavesc si pot muri. (sursa: eseu “Suflet si raspuns”, Florin Caragiu).

De coordonatele cer – om – muzica a vorbit si invatatorul Iisus cand a pictat in cuvinte imaginea de ansamblu a Creatiei Divine: “Imparatia este in interiorul vostru”. Sf. Ciprian a spus acelasi adevar prin afirmatia “Cerurile sunt in om, si omul este in ceruri”;  in contextul actual, formularea lor se traduce prin vizualizarea universului cu cele 9 dimensiuni (straturi sau vami); structural, si omul cunoaste aceeasi organizare la nivelul retelei energetice a corpului uman (cunoscuta si sub denimirea de corpul astral); corespondenta dimensiunilor universului se regasesc la om sub forma celor 9 centre energetice spiralate (chakre). De exemplu, centrul cosmic mental sau poarta a opta a campului energetic uman (chakra a 8-a) se deschide si comunica deopotriva cu energiile superioare tridimensionalului prin simbolul Crucii, si cu civilizatiile de pe frecventele energetice luminoase superioare. (sursa: “Calatorii prin Univers” autor Stefania Andra Simionescu, Ed. Sedcom Libris, Iasi 2011).

Astfel datorita acestei axiome Divinitate - univers – om – energie, fie inmugurirea, fie moartea sufletului reprezinta reflexia oglinda a faptelor noastre, care se manifesta direct proportional cu iubirea pe care o manifestam fata de Divinitate, de noi si de cei din jurul nostru dupa cum urmeaza:  “orice pacat facut cu sufletul raneste corpul si orice pacat facut cu corpul loveste sufletul” ( sursa: Gheorghe Ghelasie – “Medicina Isihasta, Ed. Platytera, Bucuresti, 2006’).

Mai mult decat atat, cercetatorul fizician Anthony Peake consemneaza ca omul este raspunzator si de manifestarea energiei-materiei, aceasta constatare fiind tot mai mult studiata si mai putin contestata, inclusiv de ehipa de cercetatori condusa de Niels Bohr;  in urma diferitor observari, acestia din urma au inaintat teoria fenomenului “colapsului functiei de unda” adica efectul - unda energetica sucomba sub influenta actului observarii de o Fiinta Vie – purtatoare de Duh, devenind vizibila ca si o particula. “In acest fel, fizica cuantica, indiferent de interpretarea ei, pune Constiinta in centrul intregii realitati”, completeaza cercetatorul  A. Peake.

“Materia” tridimensionalului, sau mai clar spus energiile specifice primelor 3 dimensiuni,  se misca dupa valsul sufletului, respectiv evolutia sau involutia sufletului; aceste niveluri exista pentru a crea imagini, corpuri, chipuri, forme tridimensionale, consistente vii, spatii, atmosfera, deci amestecuri de energii si matrici diferite ce redau constant o frumusete ambientabila; in vederea sustinerii evolutiei spirituale si gandul uman are puterea de a modela materia si de crea noi forme, tocmai pentru ca matricea energetica a Luminii nu cunoaste limite cum s-a crezut in sec. XX, ci si ea insasi este intr-o continua transformare si miscare (vezi si articolul meu “Muzeul istoriei de ganduri” sau cartea“Calatorii prin Univers”).  Acest adevar l-a pronuntat si Henri Kervan, savantul care a adus dovezi privitoare la existenta transmutatiilor biologice, si care “atragea atentia ca omul, in realitate, inca nu stie cu exactitate ce este materia, si ca unele discursuri stiintifice au rolul de a masca aceste lipsuri de cunostinte. 

Insotita de aceste descoperiri stiintifice, si nu numai, concluzionez cu mesajul ce doream sa vi-l comunic pentru 2013: omul sec. XX inca nu cunoaste multe taine, pe care planeta, avand cca. 4,5 miliarde ani vechime, le-a mai trait; evenimente cosmice au mai avut loc, deci vor mai fi, omul se auto-amageste cand crede ca va face fata sau ca totul este sub control; prin urmare masurile de precautie sunt necesare. Destinul suprem al omului este prin excelenta apropierea sa de Divinitate, iar nu indepartea. Astfel, fenomenul prin care va trece planeta determina la nivelul legilor fizice caderea campului electromagnetic, si la nivel energetic o lupta pentru supravietuire care se soldeaza cu o perioada de haos magnetic si lumini care tulbura cunostintele actuale ale omenirii. Astfel, are loc o triere energetic-luminoasa a omenirii, deoarece, in cele din urma evolutia sufletului catre inaltimile energetice reprezinta scopul final si suprem al oricarei Fiinte Vii, indiferent de nationalitate sau finante.

Insusi Constantin Brancusi avand viziunea genezei, a reprezentat caderea fiintei umane din straturile energiilor paradisiace sub forma unei coloane ce se ridica precum pasarea in zbor spre inaltul cerului denumind-o “Coloana Sacrificiului Infinit”, nume modificat mai tarziu de catre comunisti in “Coloana Infintului” sub care este cunoscuta si azi. Marturie si a simbolului Spiralei Evolutiei in timp si spatiu a Fiintelor, sculptura artistului roman aminteste de iubire si sacrifiu, de efort si progres prin unitate, de suflete care s-au inaltat, altele care au decazut si pornesc de la zero (sursa: “Calatorii prin Univers”, Ed. Sedcom Libris Iasi), purtand drept referinta numarul elementelor din care e facuta coloana, si anume ele reprezinta anul primului razboi mondial.

Arhiva articolelor scrise de mine, Stefania Andra Simionescu in cadrul revistei Glare se regaseste si pe site-ul meu www.calatoriiprinunivers.hostei.com, la rubrica “Noutati”.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi