Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

La scoala cu Mami si cu Tati

Comunicarea cu cei mici a fost subiectul unei intalniri mult dorite si asteptate cu maica Sofronia Radulescu, de la Centrul Sfintii «Arhangheli Mihail si Gavriil». Atelierul a fost gazduit de Scoala «Varlaam Mitropolitul», din Dealul Copoului.

Atelierele «Ai Copil. Invata sa fii parinte» au reunit, si de aceasta data, un grup generos de parinti care isi doresc mult mai mult pentru ei si pentru familia lor. Problemele de comunicare aparute in orice structura sociala au nevoie de rezolvari daca ne dorim sa avem o viata frumoasa si sa traim intr-un mediu care sa ne valorifice intregul potential. Nu putem face insa nimic daca nu schimbam lucrurile in noi. «Curatenia incepe din suflet», a fost unul din mesajele maicii Sofronia, care ne-a reamintit ca fara Dumnezeu nu putem face nimic.

Psiholog foarte bun si trainer experimentat, maica Sofronia Radulescu a inceput lucrul prin a ne demonstra fizic ce este o relatie – o legatura dintre doua persoane, legatura pe care circula dorinte, cereri, raspunsuri, intrebari si la care uneori suntem dispusi sa oferim dragoste si iubire, alteori nu si ne intreba de ce ne poticnim si  cautam solutii sau vrem sa fugim. Este nevoie doar de incredere si raspunsurile vor veni.

Draga Parinte…

La Atelierul «Ai copil. Invata sa fii parinte», mesager a fost Maica Sofronia, care ne-a ajutat sa aflam unde ne punem singuri piedici, unde ne poticnim in relatia cu cei mici sau cum putem gestiona relatiile dintre noi mult mai bine pentru ca totul sa fie frumos si bland in vietile noastre.
«Fara Dumnezeu nu puteti si nu putem face nimic. Puneti-l mereu inaintea voastra si veti vedea ca se intampla minuni. Eu le-am vazut la oamenii din jurul meu, la cei care au participat, la atelierele pe care le organizez, le-am vazut in viata mea», a spus Maica Sofronia.

Cu ajutorul ei am aflat ce avem de imbunatatim la noi, ca parinti, care sunt punctele forte ale copiilor si cum putem gestiona relatiile uneori tensionate, cum ii ajutam pe copii sa se motiveze si sa-si duca pana la fina planurile.
Sfaturile ei, bine tintite si bine puse la punct, dovedind o pregatire consolidata si indelungata, i-au ajutat pe cei prezenti sa gaseasca multe solutii si sa recomande atelierele si altor parinti.

„Draga parinte,
Stiu ca iti iubesti copilul si este cel mai important aspect din viata ta. Copiii cresc, dar conteaza cum si acest aspect tine foarte mult de noi, parintii. Stii, vrei si poti sa te informezi si sa inveti sa fii mai bun. Atelierele pentru parinti iti rascolesc putin constiinta si experientele celorlalti participanti te fac sa iti ridici semne de intrebare si sa cauti raspunsuri. Fii prezent in prezentul tau! Fii prezent in prezentul copilului tau!”, a fost mesajul unui parinte.Draga parinte, In societatea noastra timpul inseamna totul! Participarea la un astfel de atelier nu inseamna pierdere de timp. Modul de abordare a problemelor pe care de multe ori nu le vedem in viata noastra de zi cu zi, in relatia cu copiii sau familia este facut intr-un mod placut, pozitiv care iti da curajul sa recunosti greselile pe care le faci si slabiciunile pe care le ai. Este o atmosfera relaxanta si merita sa profiti de o astfel de activitate; vei pleca incarcat cu multe cunostinte si ganduri care te vor ajuta sa evoluezi in relatia cu ceilalti. Daca vei incerca sa-ti faci timp pentru copilul tau, iti vei face timp si pentru tine. Spiritual vei fi provocat sa traiesti mai frumos”, a fost marturia altui parinte.

Cu Atelierele «Ai Copil. Invata sa fii parinte» ne vom in curand, cu invitati dragi de la care avem meu sprijin. Trebuie doar sa ne deschidem si sa ne dorim sa ne valorificam intregul potential, sa lucram pe inteligentele noastre si sa ne sustinem copiii pentru a deveni oameni completi. Si daca doriti, puteti sa-i scrieti si Maicii Sofronia. O veti simti aproape cu fiecare slova cu care va raspunde !


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi