Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Star

DEBUT DE SENZATIE LA BUDAPESTA PENTRU ANNAMARI DANCS

Daca pentru unii stirea conform careia tânara artista din Sfântu Gheorghe îsi va face debutul pe scena Teatrului de Opereta din Ungaria a parut a fi doar una de imagine, anuntam cu mândrie, ca în seara zilei de 7 octombrie Annamari Dancs a debutat cu success în celebra opereta "Silvia", fiind aplaudata la scena deschisa de catre melomanii budapestani.

Alaturi de Annamari, alti doi tineri artisti au aparut pentru prima oara pe scena mare a Teatrului de Opereta din Budapesta: rolul titular a fost interpretat de Bordás Barbara iar în rolul lui Edvin a aparut Boncsér Gergely ( ambii , desi tineri , consacratii genului si laureatii mai multor concursuri de interpretare).

Fiind considerata una dintre cele mai cumoscute si populare artiste din Ardeal, Annamari a jucat în rolul contesei Stazi. Boni( Peller Karoly), Silvia (Bordas Barbara), Edvin ( Boncser Gergely) ?i Stazi(Annamari Dancs).

Pentru cei care urmaresc cu interes evolutia carierei muzicale a lui Annamari nu este o surpriza aparitia acesteia în aceasta ipostaza , artista stralucind deja în acest rol, pe scena Teatrului Na?ional de Opereta ION DACIAN din Bucuresti sub îndrumarea aceluiasi regizor Kerényi Miklós Gábor (KERO) " O via?a crunta" - Stazi ?i Boni , adica Annamari ?i Peller Karoly Având în spate experienta sutelor de spectacole, tinerii si talentatii artisti au asteptat cu nerabdare marele debut dar nu s-au simtit coplesiti sau timorati în fata acestei provocari si, cu ajutorul celorlalti artisti din distributie, au ignorant in evolutiile lor faptul ca erau " debutanti in acest teatru". Rasplata unui public cunoscator si familiarizat cu spectacolele Tearului de Opereta din Budapesta a venit prompt: ropotele de aplauzele au rasunat mult timp dupa lasarea cortinelor.

La premiera au sosit numerosi admiratori ai interpretei din Ardeal iar prezenta printre spectatori a celei mai mari interprete de muzica populara din Ardeal, Tóth Erzsébet ( care pe vremuri a interpretat si roluri de opereta pe scena legendarului Teatru Secuiesc de la Tg. Mures) a reprezentat o deosebita onoare pentru Annamari. Cele doua reprezentante ale unor diverse generatii de artisti ardeleni s-au întâlnit si s-au felicitat dupa spectacol.

Timpul petrecut printre artistii celebrului Broadway budapestan, debutul si evolutia pe o asemenea scena nu au ramas fara urmari în mentalitatea tinerei interprete ci au schimbat radical felul în care priveste disciplina muncii:

" Este un sentiment minunat sa joci pe scena acestui teatru legendar. Nu am vazut nicaieri o asemenea atitudine din partea tuturor celor implicati în proiect. Profesionalismul lor a fost o adevarata sursa de inspiratie. Ce sa mai zic de spectatori…Felul în care s-au manifestat de-a lungul spectacolului m-au facut sa cred ca si ei fac parte din distributie. Pentru orice interpret acest lucru reprezinta rasplata maxima. Pur si simplu dai totul din tine iar acesti oameni stau în fata ta savurînd fiecare nota, fiecare gest. Îi sunt recunoscatoare si domnului regizor Kerényi Miklós Gábor, care mi-a îndeplinit visul de a evolua pe aceasta scena si care a facut posibil sa învat de la mai marii genului. Este un om deosebit, plin de energie, atent la fiecare detaliu, un profesionist desavîrsit, capabil sa aduca la suprafata calitatile cele mai bune ale artistilor cu care lucreaza. Stiu ca sii în Bucuresti este privit drept marele maestru al genului; datorita lui publicul românesc a redescoperit si a început sa aprecieze iarasi importanta artei maghiare", a spus Anamaria Dancs. In afara spectacolelor urmatoare de la Budapesta din 2 si 4 noiembrie, Annamari va mai evolua tot în acelasi rol si în Bucuresti, pe 21 octombrie, iar pentru ziua de 7 noiembrie se pregateste deja pentru Marea Gala de Opereta care va avea loc pe scena Teatrului "Ion Dacian" ,în compania artistilor maghiari ai Teatrului de Opereta din Budapesta.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi