Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Star

The Animals canta la Iasi

Legendara trupa The Animals revine in Romania pentru un nou concert extraordinar pe care il va sustine pe 10 mai, la Jukebox Venue din Bucuresti, apoi va pleca la Iasi, unde va sustine un concert pe 12 mai, la Casa de Cultura a Studentilor.

Dupa succesul inregistrat in 2011, trupa The Animals revine atat pentru fanii care au fost prezenti la evenimentul de anul trecut, cat si pentru cei care nu au avut ocazia sa-i urmareasca in 2011.

Dupa evenimentul de la Bucuresti, trupa va pleca la Iasi, unde va sustine un concert pe 12 mai, la Casa de Cultura a Studentilor. Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile 'The House of The Rising Sun', 'We Gota Get Out of This Place' si 'Don't Let Me Be Misunderstood'. In anul 1964, formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Din componenta actuala fac parte doi membri originari ai trupei: John Steel si Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics). Alaturi de ei, pe scena vor urca: John E. Williamson (Titanic) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe - Wayne Fontana's Mindbenders).

Biletele pentru ambele spectacole pot fi achizitionate prin reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti sau online pe www.eventim.ro.

Biletele cu loc pe scaun vor putea fi achizitionate pana in ziua spectacolului la pretul de 60 de lei, iar in ziua concertului acestea vor avea pretul de 65 de lei. Pentru tichetele in picioare pretul este de 30 de lei pana pe 3 mai, 40 de lei in perioada 3-9 mai si 45 de lei in ziua concertului.

Pentru concertul de la Iasi biletele pot fi achizitionate la preturile de 75 lei - categoria I (VIP), 60 lei - categoria a II-a si 40 lei - categoria a III-a.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi