Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Star - Daniel Iordachioae-Nouri

"Imi fac meseria cu acelasi drag si acelasi respect pentru public pe care le-am avut timp de peste 20 de ani de cariera"

"Nu prea se mai creeaza in ultima vreme in interpretarea muzicala, se executa si atat, ori creatia este un "amanunt" important in ceea ce priveste arta... "
daniel iordachioae

-- Ce mai face Daniel Iordachioae? Care este ultmul proiect important pe care l-ati finalizat? La ce lucrati acum? Ce pregatiti publicului?

-- Din cāte am auzit eu, se simte bine, e fericit si munceste continuu. Ultimul proiect finalizat a fost cea de-a doua editie a Workshop-ului "Romeo si Julieta Junior", inspirat din musicalul "Romeo si Julieta" montat anul trecut la Bucuresti, workshop realizat, regizat si coordonat la si cu sprijinul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" in aprilie 2010. Un proiect cu si pentru copii, organizat la un nivel ridicat de profesionalism, cu copii cu vārste cuprinse īntre 3 si 17 ani, din toata tara si de toate categoriile sociale, un proiect trimestrial, care-si propune apropierea copiilor si tinerilor de actul artistic si de salile de spectacol. Lucrez in continuare la urmatoarea editie a workshop-ului. In paralel cu acest proiect am lansat CD-ul "Best of Daniel Iordachioae", la casa de productie Ovo Music.

-- Vorbiti-ne despre artistul Daniel Iordachioae si despre omul din spatele vocii. Ce ati trece intr-un CV de suflet si intr-un altul pentru prieteni?

-- Artistul Daniel Iordachioae continua sa cante, sa joace in spectacolele Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti, pe scena Teatrului National de Opereta din Bucuresti, chiar daca o face intr-un mod discret, fara tam-tam si publicitate. Imi fac meseria cu acelasi drag si acelasi respect pentru public pe care le-am avut timp de peste 20 de ani de cariera. Mai mult decat atat, odata cu absolvirea Facultatii de Film la UNATC Bucuresti, mi-am descoperit noi valente artistice pe care sunt hotarat sa le fructific, cel putin cu aceeasi pasiune. In rest, sunt un om normal, cu nevoi normale, simtiri si trairi normale, am blogul meu personal www.danieliordachioaie.wordpress.com si cont pe Facebook. In CV-ul de suflet as trece, fara indoiala, momentul in care eu si sotia mea am decis sa devenim o familie, acum 11 ani, si cele mai fericite zile din viata mea, cand s-au nascut cei doi copii ai nostri.

daniel iordachioae

-- Regizor, scenarist si interpret. Care este ordinea, din punct de vedere a pasiunii?

-- In ceea ce priveste pasiunile mele, ordinea ar fi: Regia, Muzica, Scenaristica. Talentul, insa, spune ca trebuie, macar pe moment, sa lasam Muzica pe primul loc.

-- Ce puteti spune despre muzica romaneasca? Unde se afla ea, raportat cu cea din Europa, apoi din lume? Ma refer la nivel de scoala de muzica, la nivel de artisti, interpreti.

-- Muzica romāneasca ar putea sa concureze cu oricare alta, sunt insa unele impedimente: studiile muzicale nu mai sunt asa de atractive pentru practicanti (in strainatate fiind aproape obligatoriu pentru o cariera serioasa), gusturile si studiile producatorilor de muzica sunt aproape inexistente in Romānia si din acest motiv se promoveaza mult prea mult "prostul gust".

-- Ce artisti din Moldova va plac?

-- Sunt multi artisti moldoveni care imi plac, insa daca te referi la cantareti, putini pot fi numiti artisti (si nu numai din Moldova), fiindca nu prea se mai creeaza in ultima vreme in interpretarea muzicala, se executa si atat, ori creatia este un "amanunt" important in ceea ce priveste arta...

-- Ce-ati schimba in peisajul muzicii romanesti?

daniel iordachioae

-- Nu as schimba nimic, as face cumva sa creasca nivelul de trai in Romānia si totul s-ar rezolva de la sine. Adica, daca oamenii n-ar mai trai cu grija zilei de maine si cu fiecare banut numarat, si-ar putea permite sa cumpere si CD-urile cu solistii preferati, iar casele de productie ar fi interesate sa scoata albume pentru toate gusturile si pentru publicul de toate varstele, nu doar pentru elevii de liceu sau petrecaretii din cluburi.

-- Vorbiti-ne de familia dvs. Ce loc ocupa in viata lui Daniel Iordachioae?

Ce pasiuni aveti?


-- Familia mea, in afara de faptul ca este minunata, pot sa va marturisesc ca ocupa primul loc in inima si in viata mea. Sotia mea, Nouria Nouri, este actrita si realizator la Itsy Bitsy Fm (singurul radio pentru copii din Europa), baietelul meu cel mare, Darius, va intra la toamna in clasa a IV-a, si este un elev premiant, cu rezultate foarte bune la olimpiadele scolare, iar cea mai noua membra a familiei, Salma, are 7 luni si este rasfatata noastra, a tuturor. Cat despre despre pasiuni... sunt, dar nu prea mai avem timp de ele.

-- Planuri? Proiecte de viitor?

-- Haideti sa vorbim in viitor despre ele, atunci cand vor prinde si putin contur. In rest, numai bine si multe ganduri calde de la Daniel Iordachioae-Nouri


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi