Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Star

IRINA SARAIMAN SINGH - ROMANCA DE LA BOLLYWOOD

Fiica unui machedon si a unei oltence se naste in "dulcele Targ al Iesilor" si tot acolo, de la varsta frageda, incepe a scrie texte si compune cantece. Urmeaza (firesc, s-ar spune) studiile de violoncel, viola , pian si canto (la Liceul de arte "Octav Bancila") , participarile (intotdeauna laureate ) la Festivalurile de profil.

Dupa abordarea academica (supravegheata de Romeo Cosma) a registrului jazz-istic este solicitata de cativa artisti rusi sa devina solista trupei " White Mouse" - care avea un contract in India , la un renumit hotel de 7 stele (Taj Bengal).

Acolo isi intalneste viitorul sot tocmai cand cantarea ofertele de a canta in SUA sau Dubai. Devenit spectator neobosit la concertele Irinei, Rana (descendentul unei familii care detine o renumita fabrica de incaltaminte - furnizor BATA) si-a propus sa o cucereasca pe romanca si nu s-a dat batut. Dupa casatoria (dubla -in India si Romania), Irina credea si ea ca se va dedica total familiei si timp de 3 ani, intr-adevar, a uitat de muzica. Numai ca , la un moment dat tocmai sotul (nume predestinate : Singh) a devenit muza ei si iat-o compunand, inregistrand si cantand impreuna cu unul din membrii unei trupe rock renumita in India (Shiva) pe numele lui Saikat Dev (BUMBA) ,artist care la ora actuala scrie muzica de film. Materialul a fost trimis in SUA la o casa de productie si de acolo au sosit mesaje incurajatoare :"Materialul muzical este inedit: teme indiene in orchestratii club'in si interpretare jazz-istica".

Dana Cristescu

Director
PROM'ART CREATIVE
www.prom-art.ro


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi