Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Star

MANOWAR vine la Ost Fest cu noul album!

Considerat deja evenimentul rock al anului 2012, Festivalul Ost si-a imbogatit line-up-ul cu inca un nume de prestigiu al scenei rock. Headlinerul serii de sambata, 16 iunie, va fi formatia americana MANOWAR! Anuntul a fost facut de Joey DeMaio, basistul si liderul trupei, care a declarat ca este fericit sa revina in Romania, unde publicul este unul "patimas" si cu apetit nestavilit pentru muzica, "un public ce stie sa traiasca la maxim un concert de heavy metal" si chiar reuseste sa "cante mai tare decat trupa MANOWAR, ceea ce nu este usor"; (nn -- formatia este cunoscuta drept cea mai zgomotoasa trupa din lume.) Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events!

Concertul pe care MANOWAR il va sustine pe scena Ost Fest va fi "unul dintre primele sau poate chiar primul show live al trupei MANOWAR din 2012" si se va individualiza prin faptul ca va include premiera mondiala a noului album MANOWAR. Potrivit lui Joey DeMaio materialul va reprezenta "tot ceea ce v-ati obisnuit sa cunoasteti si sa iubiti la un album MANOWAR," adica va cuprinde "cate ceva pentru fiecare, de la piese rapide, la balade sau solo-uri nebunesti".

Primele 5000 de persoane care achizitioneaza un bilet pentru seara de 16 iunie sau un abonament (pentru toate cele 3 zile) de pe www.biletoo.ro vor primi gratis noul album MANOWAR in format digital. Acesta va fi disponibil la download incepand cu data de 1 iunie! MANOWAR revine in Romania in formula Joey DeMaio (bas), Eric Adams (voce), Karl Logan (chitara) si Donnie Hamzik (tobe)!

In istoria contemporana a muzicii, trupa Manowar este o emblema a genului heavy metal. "Regii metalului", asa cum au fost numiti de fanii lor, au creat 13 albume, au dobandit in decursul carierei 6 discuri de aur, au vandut peste 8 milioane de inregistrari si au produs DVD-uri care nu trebuie sa lipseasca din colectia nici unui fan. Prestatiile live ale trupei reprezinta un echilibru perfect intre volumul zdrobitor si claritatea sunetului, Manowar detinand recordul mondial pentru cea mai zgomotoasa trupa din lume. Show-urile trupei sunt impresionante si pentru ca dovedesc faptul ca Eric Adams este unul dintre cei mai buni solisti vocali din istoria heavy metal-ului. Devotamentul trupei fata de fani este motivul pentru care MANOWAR are sustinatori fideli in intreaga lume.

Programul Ost Fest este urmatorul:
15 iunie: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill
16 iunie: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell
17 iunie: Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:
- 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 350 lei Fire Circle
- 265 lei Tribuna
- 120 lei Golden Circle
- 90 lei Gazon

Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
- 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 525 lei Fire Circle
- 400 lei Tribuna
- 200 lei Golden Circle
- 150 lei Gazon

Biletele si abonamentele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro sau www.MYTICKET.RO.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi