Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Style

"Eleganta in Afaceri" este mai mult decat un eveniment

Pe 24 aprilie, la Palas Iasi va avea loc prima editie a evenimentului Eleganta in Afaceri, in fapt o intalnire-maraton cu o suita de doamne care au demonstrat ca succesul este doar o chestiune de vointa. Am discutat cu echipa de proiect si am aflat lucruri foarte interesante.

-- Cum a venit ideea proiectului?

-- Carmen: In mediul de afaceri, si in viata in general, apar oportunitati in fiecare zi. Unele trec pe langa noi si nu le observam, pe altele le remarcam, avem "feeling" pentru ele si atunci actionam. Asa s-a intamplat si cu acest proiect: a aparut o oportunitate, am avut intuitie si am actionat. Ca doar nu exista monopol de piata, nu? Intr-o economie de piata in dezvoltare nu putem vorbi despre monopol, oricat de mult si-ar dori unii sa existe .

Pentru noi, si le amintesc aici pe Adriana si Alexandra, fondatoare Eleganta in Afaceri, cel mai important aspect a fost cel al unei viziuni comune. Ne doream, si ne dorim in continuare, aceleasi lucruri, avem un vis comun, iar cel mai important aspect este ca ne completam foarte bine ca echipa.

-- Adriana: Sustinatorii Conferintei „Eleganta in Afaceri” sunt atat de gen feminin, cat si de gen masculin, lucru dorit de echipa pentru conceptul abordat. Avem fapt doua categorii de sustinatori: invitatii nostri in calitate de speakeri, precum si participantii la conferinta. Ambele categorii le consideram la fel de importante, deoarece fara una ori cealalta evenimentul in sine nu s-a putea realiza. Din prima categorie, vorbim despre antreprenori deja consacrati, cunoscuti la nivel national, si nu numai, cum ar fi doamnele Camelia Sucu, Cristina Chiriac si Mihaela Tatu, dar si de antreprenori tineri, ambitiosi, in ascesiune, cum ar fi Brandusa Bordeianu, Catrinel Zaharia, Dan Gafita si Dumitru Chele. Cu totii vor aduce un plus de valoare Conferintei „Eleganta in Afaceri”, prin intermediul celor ce urmeaza sa ne impartaseasca, iar ceea ce va face evenimentul si mai frumos, de succes, e faptul ca nu doar participantii, sau noi echipa, cat si tinerii nostri speakeri, aflati la inceput de drum, vor avea ce asculta, invata si, in final, vor putea pune in practica o parte din experientele, lectiile invatate deja si impartasite de speakerii experimentati.

-- Ce va propuneti?

Carmen: Ne dorim lucruri simple, cu impact si organizate profesionist. Cateva din ideile noastre ar fi sa punem bazele unei comunitati de oameni eleganti in afaceri, in viata profesionala si personala, un program national de mentorat prin care sa sprijinim antreprenorii la inceput de drum, o retea nationala si internationala care va sprijini programul de mentorat. Vrem sa invatam unii de la altii ca eleganta nu inseamna numai fashion, ci este o atitudine, eticheta care face diferenta. Vrem ca Eleganta in Afaceri sa devina un brand national, care a plecat de la Iasi.

-- Cum va arata evenimentul peste un an?

-- Alexandra: "Eleganta in Afaceri" este mai mult decat un eveniment, adica o actiune. E un concept, e un proiect prin care dorim sa dezvoltam si sa creem oportunitati de invatare si dezvoltare pentru mediul local. Daca ar fi sa dam cateva cifre, imi place sa cred ca peste 1 an, vom arata asa:12 workshopuri in Iasi si cel putin 4 regionale, 4 conferinte nationale, 20 de speakeri. Provocarea cea mai mare ar fi doua zile de conferinte cu dezbateri tematice si workshopuri, cu 9 comunitati locale implicate.

Planuri mari, dupa cum se vede. Noi le uram succes si ne vedem la Eleganta in Afaceri, pe 24 aprilie, la Palas Iasi.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi