Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Turism

"Caii pedaleaza"

Centrul Cai de Vis si Asociatia G.E.O.S organizeaza in data de 22 septembrie 2012 a doua editie a competitiei de ciclism "Maratonul Nordul Moldovei" Caii Pedaleaza.

Competitia este deschisa oricarui ciclist profesionist sau amator, inregistrat sau nu intr-un club de ciclism, dornic sa se avante pe drumuri si poteci din padure care pot crea probleme de rezistenta fizica, de indemanare si de orientare. Pentru a participa la maraton, ciclistii trebuie sa detină o bicicleta in stare tehnica buna, o casca de protectie, o stare buna a sanatatii, un minim de experienta si cunostinte solide in domeniu. De asemenea, este nevoie de oameni responsabili care sa isi cunoasca nivelul de pregatire.

Pentru a ne ridica la nivelul fiecaruia, am considerat ca e bine sa amenajam doua trasee, de lungimi si dificultati diferite. Astfel, vom avea un traseu de aproximativ 28 km, pentru cei mai putini sportivi, si un traseu de aproximativ 53 km pentru cei mai bine antrenati si echipati. Atat startul cat si sosirea vor fi comune si vor avea loc in curtea Mosiei Cai de Vis din Varfu Campului, judetul Botosani”, declara Valeriu Catargiu, presedintele GEOS Botosani.

La eveniment sunt asteptati aproximativ 200 de ciclisti, care vor plati fiecare cate o taxa de participare de 20 lei si care se pot inscrie online pe site-ul evenimentului sau direct la startul competitiei. Fondul de premiere depaseste 1.000 de euro si consta atat in bani, cat si in echipamente de ciclism.

Traseul este mixt, traverseaza drumuri publice, drumuri forestiere, poteci marcate si nemarcate, zone accidentate, pante cu grade diferite de inclinare, zone de padure, localitati, pajisti etc. Aceste caracteristici implica o experienta minima in ture de ciclism outdoor, respectiv MTB, din partea concurentilor care se prezinta la start. Traseul contine, cu precadere la tura lunga, (ca factor de atractivitate) cateva portiuni de dificultate mare care vor fi semnalizate corespunzator si vor fi notificate inainte de start. Concurentii sunt obligati sa se adapteze corespunzator la acestea, fiind deplin responsabili de propria siguranta.

Mai multe informatii despre eveniment puteti afla de pe site-ul oficial al competitiei: www.mtbnordulmoldovei.com, sau de la Valeriu Catargiu, presedinte G.E.O.S. Botosani, la numerele de telefon 0745.681.432 sau 0721.229.365.

G.E.O.S. sau Grupul de Explorari si Operatiuni Speciale este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in anul 2010, cu sediul in Botosani, ce isi propune sa promoveze atat turismul, cat si activitatile in aer liber, indiferent de anotimp. Site: www.geosgrup.wordpress.com

Cai de Vis este un centru de echitatie aflat in comuna Varfu Campului din judetul Botosani, infiintat in 2010. Mosia detine 4 camere de cazare, 16 cai pentru echitatie, 60 ha de teren si padure, 200 de capre si 20 de vaci care dau cea mai delicioasa branza eco. Site: www.caidevis.ro


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi