Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Turism

Cu Icar Tour prin toata Moldova

Turism educational este cea mai recenta oferta a Agentiei Icar Tours din Iasi. In fapt, un proiect la care managerul agentiei, Florin Barhalescu, si echipa sa au lucrat mult.

Icar Tour s-a implicat in procesul educational inca de acum doi ani, cand a lansat proiectele "Si eu merg la muzeu" si "Micul muzeograf", dedicate elevilor si din plin gustate de ei. La acestea s-au adaugat tururile de oras oferite gratuit si multe alte actiuni dedicate elevilor si studentilor.

Catalogul de turism educational a fost un alt punct de pe agenda celor de la Icar. Este o initiativa deosebita, prin care elevii vor putea avea acces la 200 de obiective turistice din Iasi, Neamt si Suceava, zone pline de istorie si de poveste. Editorii catalogului, ei insisi pasionati de turism, vor fi ghizii excursiilor de o zi, pe care elevii le-ar putea face in cele 200 de locuri. "Noi punem la dispozitie un indrumar de calatorie. A fost conceput ca un instrument de invatare si cum poti face acest lucru mai bine decat prin vizite in diferite locuri cu insemnatate, prin prezentarea unor fapte si a oamenilor care le-au pus in istorie? Este mix intre ceea ce li se preda copiilor in scoala si ceea ce pot descoperi la fata locului", a declarat Florin Barhalescu.

Cei ce ii cunosc pe membrii echipei de la Icar Tour stiu ca vor avea parte de excursii minunate, din care vor ramane nu numai cu amintiri placute, dar si cu vaste cunostinte. Florin Barhalescu si-a propus sa faca un turism de calitate prin educatie, lucru pe care l-a insuflat si studentilor sai.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi