Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Turism

Cele mai ieftine destinatii de vacanta din Europa

Daca inca nu v-ati facut un plan de vacanta, va putem oferi cateva sugestii. Chiar daca pare greu de crezut, nu mereu este nevoie de bugete mari. Iti poti oferi un concediu si cu un minimum de cheltuieli, daca stii sa-ti alegi corect itinerariul.

Potrivit celor de la www.wall-street.ro, Albania este o alternativa mai ieftina fata de celelalte tari mediteraneene, precum Italia sau Grecia. Turistii pot vizita o multime de situri istorice, dar se pot bucura si plaje frumoase. O noapte de cazare poate costa de la 7,5 euro la un hostel in Tirana la 19 euro pentru o camera la hotel. Mancarea costa intre 1,5 euro/portia la o taraba de pe strada si pana la la 7,6 euro pentru un meniu complet la un restaurant mai ieftin. Pe zi, bugetul de calatorie poate varia intre 23 si 27 de euro.

Bulgaria. Varna, Burgas, Nisipurile de Aur… Le stiti deja. O noapte de cazare variaza intre 5 euro in camping si pana la 11,5 euro pentru un pat intr-un hostel. O camera dubla intr-un hotel costa maximum 30 de euro. Daca va este foame, e important sa stiti ca un sandvis costa de la 30 de centi la o taraba pe strada, iar o masa simpla variaza intre 4 euro la o cafenea la 8 euro la un restaurant.
Bugetul mediu de calatorie -- 25 euro pe zi.

Lituania. Sau Vilnius, mult mai cunoscut decat tara care l-a oferit. O noapte de cazare in Vilnius costa de la 7,5 la un hostel la 30 de euro pentru o camera la un hotel de patru stele. O masa la un restaurant ieftin incepe de la 3,50 euro, iar la un restaurant mediu de la 7,5 euro.
Daca aveti 27 de euro pe zi, puteti fi turist in Lituania.

Polonia. Daaa! Pani, domnite, povesti si amintiri istorice. Universitati vechi, gastronomie bogata si peisaje frumoase. Pe zi, aveti nevoie de 27 de euro de persoana, suma cu care va puteti asigura: o noapte de cazare intr-un hostel (care incepe de la 10 euro) ori intr-un hotel ieftin (15 euro), o gustare (care incepe de la 2 euro) ori un meniu la un restaurant mai ieftin (de la 10 euro). Restul cheltuielilor pot creste din biletele de vizitare a muzeelor.

Croatia. Sau Dubrovnik ori siturile incluse in patrimoniul UNESCO. In plin sezon un pat in hostel costa incepand cu 15 euro, iar o camera la hotel cu 45 euro. O pizza mare costa 5 euro, iar o masa la un restaurant cu preturi medii incepe de la 8 euro. Bugetul mediu pentru o zi in Croatia incepe de la 35 euro de persoana. Mai scump, ce-i drept, dar merita!

Portugalia . Deja urcam preturile fiindca am ajuns in zona euro. Turistii pot manca bine (fructele de mare sunt excelente) si pot gusta din cultura iberica. Pretul unui nopti de cazare variaza de la 10 euro intr-un hostel din Lisabona si incepand de la 23 de euro intr-un hotel de trei stele. O masa la o cafenea incepe de la 5 euro si urca pana la 18 euro intr-un restaurant. Bugetul mediu pentru o zi de calatorie in Portugalia incepe de la 50 de dolari.

De Romania nu mai amintim fiindca stim bine conditiile de cazare si tarifele. Putem spune doar ca avem nevoie de mai mult marketing fiindca degeaba avem peisaje, cultura, gastronomie daca nu stim sa le promovam!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi