Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Turism

Clubul Diverta sustine dependenta de cultura

Pe 28 martie, Club Diverta a lansat revista www.clubdiverta.ro, un concept unic in Romania, cu ambitia declaratade a incuraja si sustine consumul de cultura pana la a crea una dintre cele mai minuntate dependente.

Revista se adreseazanu doar membrilor Club Diverta, ci va fi un spatiu de hoinarealasi informare slow time oferit tuturor. Prin recenzii, cronici, analize, interviuri, prezentari de produs si evenimente, oameni cu condei vor incerca sa genereze gusturi si consumatori tot mai avizati, care sa aleagape baza de experienta si emotii. Structurata pe categoriile de produse ce se gasesc pe rafurile magazinelor Diverta din toata tara, dar cu antenele intinse spre tot ce se intampla in spatiul cultural romanesc si strain, revista va sarbatori cotidian, prin subiectele propuse, sursele care dau sens vietii.

"Visul oricarui intreprinzator pe o "piata a sufletului" in expansiune, dar atat de pretentioasa, este ca locul virtual pe care il pregateste cititorilor sai sa devina intr-un timp relativ scurt unul de (p)referinta. Am incredintat aceasta misiune doamnei Mihaela Carlan, publisher www.catchy.ro, care a reusit sa adune condeiele potrivite pentru a ajunge acolo unde ne dorim in mintea si sufletul consumatorului de cultura. Va invitam asadar la Marea Cautare pe www.clubdiverta.ro", ne-a spus Flaviu Pastor, Director Marketing & PR Diverta. Si cine poate refuza o oferta atat de tentanta?

Eu, ca si cititor, nu as putea, mai ales ca am gasit in club oameni foarte frumosi si pasionati de cunoastere. Mai mult, Clubul Diverta este mereu o gazda primitoare si pentru oaspeti, iar celor pasionati de turism le-a oferit o colectie foarte frumoasa, in care regasim albume semnate de artisti fotografi (Florin Andreescu), suveniruri si multe alte lucruri care ne tin Romania lipita de suflet.

"Imi place Romania" , spun membrii Clubului Diiverta, si chiar au cu ce sa se laude. http://www.clubdiverta.ro/cadouri/imi-place-romania/imi-place-romania/imi-place-romania-vremuri-de-ospetie.html


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi