Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Turism

SMS cu parfum de trecut -- Drag de Iasi

"As vrea sa însemn mai mult decât o mâna de obiective adunate aleatoriu într-un ghid turistic frumos colorat. As vrea sa fiu mai mult decât o fotografie surprinsa de trecatorii grabiti si îngândurati. As vrea sa va fiu mereu aproape ca sa puteti sa-mi simtiti ritmul ce-mi pulseaza în artere. E un ritm ce se cere descifrat, iar eu ma stiu dincolo de secretele monografiilor ferecate în Palat, sipet de amintiri, gânduri si generatii. Am harul preschimbarii în orice vei fi vrând tu. Îngaduie-ti un ragaz, priveste în jur si accepta invitatia unui alt itinerar alaturi de mine. Sigur îti va fi Drag de Iasi, asa cum mie îmi este mereu drag de voi, cei care ati ales sa traiti prin si alaturi de mine.

"Stiu sa vând melancolii si valoare si recunosc ca nu ma pot abtine, mai ales când este vorba de tineri. Îmi plac ocheadele pe care mi le arunca atunci când trec în fuga pe vechile mele ulite, atunci când îmi urca dealul Copoului sau coboara pe usuratica Sararie. Le zâmbesc atunci când îi vad în amfiteatre, ma mâhnesc atunci când nu-mi aud încurajaril. Atunci urc gâfâing Olimpul ca sa-i vad triumfând si sarutîndu-si medaliile. Stiu ca în acele clipe sunt mândri de ei si mi-e drag de ei, asa cum le este si lor Drag de Iasi. Iar daca înca nu ma stii, îngaduie-mi, te rog, sa teajut sa ma cunosti!"

Acesta a fost mesajul transmis de vechea asezare boiereasca tuturor celor care s-au adunat la prima întâlnire a Fundatiei Comunitare Iasi. Unii ieseni get-beget, altii prin adoptie, cu totii si-au propus sa sustina prin proiecte ambitioase continua crestere a unui oras ce promite mult si care are nevoie uneori de sprijin. Si pentru ca performanta este cea mai sigura cale catre succes, Fundatia Comunitara Iasi, împreuna cu partenerii ei, a ales ca prin proiect sustinerea tinerilor cu talent. Pe ei si pe toti invitatii îi veti cunoaste la prima lor iesire în societate, la Gala Drag de Iasi.

Doamnelor si domnilor, stimate ducute, va asteptam cu drag la seara Fundatiei Comunitare Iasi, joi, 16 februarie, începând cu ora 18,30, la Hotel Select, care va gazdui primul eveniment caritabil al anului, organizat de Fundatia Comunitara Iasi.

Este vorba despre Gala "Drag de Iasi", un regal al generozitatii, elegantei si bunului gust. Fundatia Comunitara Iasi a pregatit invitatilor sai momente de exceptie, concretizate si printr-o licitatie în care vor fi ofertate lucruri de necumparat.

Iubitorii dansului vor avea oportunitatea de a câstiga o cina cu Beatrice Rancea, directorul Operei Nationale Române Iasi, iar gurmanzii vor avea sansa de a învata tructuri de la maestrul Gigi Fedeles, cunoscutul Cavaler Medieval. Admiratorii masinilor de lux vor putea pleca acasa într-o limuzina Toyota Lexux RX, cu sofer personal, care le va sta la dispozitie o saptamâna, iar managerii foarte ocupati vor primi sprijinul unei asistente personale. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele licitatiei, careia i se vor adauga si momente artistice.

Invitatii se vor bucura de un întreg spectru al rafinamentului si frumusetii. Prin prezenta si sustinerea oferita de participanti, Fundatia Comunitara Iasi va oferi cinci burse pentru elevi. Fondul de burse a fost lansat prin colaborare cu Asociatia ROTALENT, care a facut si primele nominalizari.

"Fundatia Comunitara Iasi îsi propune sa aduca împreuna oamenii buni care misa lucrurile si lucrurile care merita miscate, în beneficiul întregii comunitati, pentru sustinerea Iasului, oras de care vrem sa fim mereu mândri", au explicat reprezentantii organizatorilor.

ROTALENT este prima asociatie neguvernamentala pentru sprijinirea talentelor înfiintata în România. Reuneste psihopedagogi specializati în identificarea si cultivarea talentelor, precum si profesori care au îndrumat elevi exceptionali. ROTALENT a derulat programe internationale, având ca parteneri universitati, scoli si centre de cercetare a creativitatii.

www.dragdeiasi.ro


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi