Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Turism

Icar Tours si Muzeul Literaturii Romane aduc 5.000 de copii in aprilie la Iasi

Agentia de turism Icar Tours si Muzeul Literaturii Romane lanseaza pe 4 martie, in Sala Pod Pogor, de la ora 10:00, a doua editie a proiectului „Si eu merg la muzeu”.

Conceptul proiectului presupune organizarea unui internship pentru 30 de studenti de la specializarile Marketing, Relatii Publice si Turism, precum si pentru 6 elevi de la Grupul Scolar de Turism din Iasi. Ei vor coordona activitatile proiectului propus de Icar Tours si Muzeul Literaturii Romane, astfel incat sa aduca la Iasi in luna aprilie 5.000 de copii din 10 judete ale tarii: Iasi, Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui, Galati, Vrancea, Buzau si Braila.

Internii vor avea la dispozitie 10 obiective turistice, carora va trebui sa le faca analiza SWOT: Muzeul Literaturii Romane, Casa Dosoftei, Muzeul „Mihai Eminescu”, Muzeul „Mihail Sadoveanu”, Bojdeuca Ion Creanga, Muzeul Universitatii, Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu”, Muzeul Unirii, Muzeul „Poni-Cernatescu” si Teatrul Luceafarul. In urma analizei, tinerii vor realiza oferte turistice pentru fiecare obiectiv turistic, precum si tururi pietonale si auto. De aceste oferte vor beneficia cei 5.000 de elevi adusi la Iasi.

Dupa succesul primei editii a proiectului «Si eu merg la muzeu», cand peste 1.000 de tineri au vizitat muzeele Iasului, ne-am hotarat sa continuam initiativa si sa atragem la Iasi cat mai multi copii. Anul acesta ne-am setat un obiectiv de 5.000 de elevi, care va fi usor de realizat datorita partenerilor excelenti si a determinarii noastre de a creste nivelul turistic al Iasului”, declara Florin Barhalescu, managerul general al agentiei Icar Tours.

Proiectul «Si eu merg la muzeu», derulat impreuna cu Icar Tours, porneste de la premisa de bun simt ca muzeul este un spatiu deschis, in care nu se intra doar o data in viata si numai in varful picioarelor. E un loc viu, in care ai voie sa te miri, sa bei un ceai sau o cafea, sa te simti bine si chiar sa stranuti. Va asteptam la inceputul lunii aprilie sa va mirati de minunatiile din muzeele literare iesene si chiar sa stranutati, daca asa va vine”, declara Dan Lungu, Director Muzeul Literaturii Romane.

Anul acesta, proiectul include si programul Ministerului Educatiei – „Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” – desfasurat in perioada 1 – 5 aprilie 2013. Acesta consta in derularea, la nivelul fiecarei unitati de invatamant, intr-o saptamana cu activitati non-formale, menite sa valorifice talentele, preocuparile extra-scolare si competentele elevilor in domenii cat mai diverse.

Partenerii proiectului „Si eu merg la muzeu sunt”: Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Centrul de Informare Turistica, Facultatea de Geografie si Geologie, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Teatrul Luceafarul, Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu”, Complexul Muzeal Moldova, Muzeul Universitatii, Camera de Comert si Industrie Iasi, Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi, Cadrul Corpului Didactic, Fundatia Comunitara Iasi, Liga Studentilor de la Geografie si Geologie, PRIME Iasi.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi