Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Turism

Vin la Lostrita de Sanziene

Vineri, 24 iunie 2011, incepand cu ora 16:00, Agentia de Turism Icar Tours organizeaza evenimentul "Vin la Lostrita de Sanziene" - degustare de vinuri Gramma Wines la Pensiunea Lostrita din judetul Neamt.

Situata pe malul lacului Izvorul Muntelui, pensiunea Lostrita ofera o atmosfera intima si primitoare in cadrul unui peisaj natural incantator.

Prin evenimentului "Vin la Lostrita de Sanziene", Agentia de Turism Icar Tours continua initiativa de promovare a turismului enologic iesean, inceputa in cadrul proiectului Degustari de vin de Iasi.

In zilele noastre, omul s-a indepartat de natura, s-a instrainat, a inlocuit vechiul stil de viata, cu unul nou, mai tehnic. Vinul de Iasi este o atractie a zonei, din pacate, insuficient valorificata. Icar Tours isi propune sa depaseasca acest inconvenient prin organizarea de degustari de vin, demers pe care l-a inceput anul trecut. Seria a inceput la Crama Olteanu, a continuat la Cramele Copoului, a propus o intalnire si la Casa Bilius, apoi a ajuns la Cotnari si s-a incheiat la Cramele Bucium.

Acum, Icar Tour ii asteapta pe toti cei ce apreciaza vinul si povestile sale la Pensiunea Lostrita. Intalnirea va avea loc in ziua de Sanziene, o sarbatoare draga romanilor.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi