Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Turism

Parcul pentru oameni mari

Compania Pepsi lanseaza un nou concurs, la care s-au inscris si rasfatatele de la www.belva.ro. Si pentru ca Revista Glare sustine toate proiectele de interes pentru Iasi, ne-am alaturat campaniei "Parcul pentru oameni mari", o initiativa care, daca va castiga cei 20.000 de euro pusi in joc de Pepsi, se va concretiza intr-o oaza de liniste pentru ieseni.

Parcul pentru oameni mari

Care este ideea?

Suntem oameni. Mari. Dar, adanc in interiorul nostru suntem si mereu vom ramane niste copii. Niste copii alintati, carora le place sa se joace, care vor sa se plimbe intr-un parc colorat. Un parc unde tinerii pot veni sa se plimbe, sa-si aleaga banca lor (pentru ca nici o banca din acest parc nu va semana cu cealalta - una va fi roz, alta verde, alta albastra cu buline, etc.). Vor exista tot felul de plante, iar vara vor fi multe flori colorate. Vor mai fi si leagane, de data aceasta cat sa poate sustine greutatatea unui adult. Parcul va fi impartit in 3 zone, denumite in functie de povestile copilariei noastre: asadar va exista zona "Alice in tara Minunilor" cu aleea "Ceainicului", zona "Micul Print" cu "Aleea Vulpii" si zona "Vrajitorului din Oz" cu aleea lui "Dorothy".

Merita sa cāstige pentru ca...

Beneficii pentru comunitate: - creearea unui spatiu verde; - creearea unui loc unde se pot duce tinerii, unde se pot face plimbari romantice, cereri in casatorie, poze de pus pe Faceebook; - creearea unui eveniment pentru lansarea parcului si a vizibilitatii Iasului pentru turistii straini; - creearea unui spatiu perfect pentru organizarea unor evenimente in aer liber; - pentru ca Iasul va fi singurul oras care va avea un "Parc pentru oameni mari" - pentru ca va fi cel mai vesel loc din oras; - pentru ca cei creativi sau artisti sa aiba un loc unde sa-si poata gasi inspiratia.

Detaliile sunt aici -- http://www.belva.ro/parcul-pentru-oameni-mari.

Oras

Aceasta idee vrea sa dea un refresh urmatorului oras: Iasi

Link-ul ideii: https://apps.facebook.com/pepsi-romania/idea/564


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi