Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Turism

Sarah Palin si-a cumparat o vila de lux in Arizona

In ideea ca investitiile reprezinta cheltuieli care angajeaza cel mai mult viitorul, amintim ca in urma cu cateva luni, presa americana semnala faptul ca fosta candidata la vicepresedintia Statelor Unite, Sarah Palin, s-a cumparat o proprietate de lux in statul Arizona. Nici o publicatie insa nu a divulgat adresa acestei achizitii.

In calitate de "expert imobiliar" in zona, am decis sa fac cateva investigatii, pentru a afla mai multe detalii s a satisface implicit curiozitatea cititorilor no?tri. Astfel ca, dupa cinci minute de cautari in baza de date "MLS" (Multiple Listing Service) din Maricopa County – un site la care au acces brokerii imobiliari licentiati in zona metropolei Phoenix – am gasit o proprietate care indeplinea toate criteriile descrise in presa (inclusiv dimensiunea casei, data vanzarii s numele companiei doamnei Sarah Palin ca s "cumparator", la adresa : 29005 N 82nd Street, Scottsdale, AZ 85266.

Aflata in partea de nord a celui mai mare ora? de lux din statul Marelui Canion, aceasta locuinta cu o suprafata de aproximativ 740 de metri patrati care contine 6 camere si 6 bai a fost construita in anul 2001 pe un teren de 1,78 hectare. Casa are un demisol cu camera privata de teatru, living – toate spatioase - garaj pentru ?ase masni si o bucatarie suprautilata. De asemenea, proprietatea are un bazin de inot ultramodern, construit recent.

Compania "Safari Investments LLC" a platit pentru aceasta proprietate suma de 1.695.000 dolari (cash), tranzactia finalizandu-se pe data de 13 mai 2011.

Uitandu-ma putin la istoria imobilului, am aflat ca acesta a fost reposedat de banca "J.P. Morgan Chase Bank". Pe data de 25 martie 2010, agentul imobiliar Ian Whitmore cumpara acest "mansion" (very large dwelling house) de la banca, la pretul de 803,650 dolari. Un an mai tarziu, investitorul vinde aceasta casa doamnei Sarah Palin (Safari Investments LLC) la pret mai mult decat dublu! Desigur, in ultimele luni, inainte de vanzare, Whitmore a facut mai multe imbunatatiri la imobil, printre care, construirea unei piscine ultramoderne.

Oponentii doamnei Sarei Palin au lansat speculatii, potrivit carora fosta guvernatoare a statului Alaska is pregate?te terenul pentru a candida pentru functia de senator din partea statului Arizona. "Nu am nici un fel de intentii de acest gen s nu am de gand sa ma mut in Arizona. Este o piata a cumparatorului, iar acest stat are acum cele mai rentabile preturi la imobile. Foarte multi investitori din Alaska cumpara proprietati in Arizona", a declarat jurnalista Palin la postul de TV Fox News.

Aceste afirmatii sunt sustinute s de faptul ca in luna decembrie 2010, fiica doamnei Palin, Bristol Palin, a cumparat o casa noua cu cinci dormitoare (construita in 2006) in ora?ul Maricopa din Arizona, la pretul de 172.000 dolari. Imobilul pe care Bristol sustine ca l-a achizitionat pe banii ca?tigati la "Dancing with the Stars – U.S. TV series" , are o suprafata de 3929 square feet (aproximativ 365 de metri patrati) s actualmente este inchiriat la pretul de 1.400 dolari pe luna.

La vremea respectiva, mai multe ziare din SUA, printre care s cateva de prestigiu (ex. Washington Post and Wall Street Journal) au avansat idea ca Bristol Palin intentioneaza sa se inscrie la facultatea de jurnalistica "Cronkite School" din cadrul "Arizona State University", urmand exemplul mamei sale, care este de profesie jurnalist. Aceste zvonuri au fost infirmate ulterior de catre decanul acestei facultati.

In sens financiar o investitie reprezinta cheltuirea unei sume de bani in speranta obtinerii unor venituri superioare. Nu este exclus ca pe viitor, familia Palin sa paraseasca glacialul Alaska, in favoarea celui mai insorit stat american, avand in vedere ca in ultimii ani, vizitele lor in Arizona au fost destul de frecvente…


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi