Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Universitaria

Veniti alaturi de Cristian!

Echipa Empathy, formata din 17 tineri masteranzi ai Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, in colaborare cu Fundatia Star of Hope Romania si cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, va invita sa luati parte la evenimentul cultural artistic organizat in scop caritabil "In pas cu tine". Evenimentul va avea loc joi, 10 mai, la Teatrul Luceafarul din Iasi, incepand cu ora 19. Spectacolul se adreseaza iesenilor indiferent de varsta si preferinte artistice, oferind momente de teatru, dans si muzica.

Evenimentul va fi marcat de prezenta cvartetului Clasic Festiv, ce va deschide seara, de monologul indragitului actor Petru Ciubotaru, societar al Teatrului National Iasi, si de trupa de dans The Sky. Asociatia copiilor si adultilor cu handicap psihomotor "Cutezatorii" Iasi, sub indrumarea doamnei lector Ligia Delia Grozdan, de la Universitatea de Arte "George Enescu" Iasi -- Departamentul de Teatru, si a prof. Cosmina Paraschiv, de la Academia Show, va prezenta un numar de dans emotionant. "Am lucrat cu mult drag cu copiii de la Asociatia Cutezatorii. M-a impresionat ambitia Andreei Dancinescu (reprezentantul asociatiei -- n.r.) de a dansa. Este un efort deosebit si sunt convinsa ca va fi o seara superba", ne-a marturisit dna Ligia Delia Grozdan, mentorul vedetelor de la Academia Show, care vor dansa impreuna cu cei de la "Cutezator". La final, publicului ii va fi oferit un recital sustinut de vocea iubita a romanilor, Stefan Stan.

Obiectivul principal al evenimentului il reprezinta strangerea de fonduri in vederea acoperirii partiale a costurilor pentru un transplant de celule stem pentru Cristian Finaru, un tanar de 28 de ani, care in urma unui accident a ramas paralizat. Dupa mai multe investigatii, diagnosticul medicilor a fost unul drastic: tetraplegie flasca. Raza de speranta a venit din partea medicilor din Germania, care pentru 8.000 de euro ii pot oferi lui Cristian sansa de a duce o viata mai aproape de normalitate.

Intrarea la eveniment se face pe baza de bilet. Biletele se gasesc la Iulius Mall, et. 2 langa libraria Carturesti (tel 0741 551 166), in incinta restaurantului Casa Gloria (tel 0746 183 538), parterul corpului B al UAIC si la sala spectacolului ( tel 0756 526 054). De asemenea puteti face donatii in contul RO19BRDE240SV62657702400 LEI deschis pe numele Finaru Cristian Constantin. Mai multe detalii puteti afla pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/inpascutine .

Fundatia Star of Hope Romania este o organizatie neguvernamentala, infiintata in anul 1998 cu sediul central la Iasi. Misiunea fundatiei este de a imbunatati calitatea vietii copiilor aflati in dificultate in special a copiilor cu dizabilitati. Fundatia a infiintat si sustine 4 Centre de Zi pentru copii cu dizabilitati si 2 Centre de Zi pentru copii cu risc de abandon scolar si familial in : Iasi, Dorohoi, Botosani, Husi si Barlad.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Ford - ATI Motors Holding, Hotel Bellaria, Iulius Mall, Primaria Iasi si Universitatea "Al. I Cuza", cu sprijinul sponsorului principal Fidelis Energy.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi