Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Universitaria

Muzica aleasa pentru inimi deschise, cu Felicia Filip si Cantores Amicitiae

Iasul isi merita pe deplin titlul de „Capitala Culturala a Moldovei”. Viata culturala a Iasului se dezvolta pe zi ce trece datorita diversitatii evenimentelor de acest gen, iar interesul iesenilor pentru activitati culturale este tot mai ridicat. Pentru multi dintre noi, participarea la evenimente culturale nu reprezinta doar o modalitate de relaxare si de iesire din cotidian, ci un adevarat mod de viata.

Pe data de 16 mai 2013, ora 19, in Aula Bibliotecii Central Universitare „Mihai Eminescu”, iesenii au ocazia de a participa la o reprezentatie culturala deosebita. In cadrul evenimentului „Speranta pentru Educatie”, cunoscuta soprana Felicia Filip isi va delecta auditoriul cu un concert de exceptie, unde va interpreta piese si arii din repertoriul sau care au facut-o celebra la nivel international sub titulatura de „Noua regina a Traviatei”.

Felicia Filip si-a inceput cariera muzicala ca violonista, insa timbrul vocal deosebit a propulsat-o catre marile scene ale lumii. Ea are un statut aparte, primind in 2004 distinctia Ordinului „Meritul Cultural” in grad de Comandor, dar si prin faptul ca este singura cantareata din lume care a castigat toate premiile importante „Mozart”.

Un al doilea moment al evenimentului va fi sustinut de corul Cantores Amicitiae. Adevarati ambasadori ai pacii si prieteniei, cei 32 de studenti, impreuna cu dirijorul Nicolae Gasca, au primit numeroase premii la festivaluri, atat in România, cat si in diverse tari europene. Repertoriul lor cuprinde peste o suta de melodii, dintr-o varietate de genuri muzicale.

In sfarsit, inca din 2007 Cvartetul Symphonis canta cu placere si incanta sufletele publicului. Artistii nu se adreseaza doar iubitorilor de muzica clasica, ci tuturor celor care iubesc muzica de calitate interpretata live la instrumente simfonice (vioara, viola, violoncel).

Biletele pentru eveniment vor putea fi achizitionate incepand cu luna mai, din incinta librariilor Carturesti Iulius Mall si Carturesti Palas Mall.

Evenimentul „Speranta pentru Educatie” este un eveniment cu scop caritabil, organizat de Value Team, o echipa de 18 masteranzi de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. Banii obtinuti din vanzarea biletelor vor fi alocati renovarii scolii din satul Liteni, comuna Belcesti, judetul Iasi, unde 450 de elevi invata in conditii greu de inchipuit pentru o tara europeana din secolul 21.

Alte detalii si noutati vor fi postate pe pagina de Facebook a evenimentului, Speranta pentru Educatie, adica aici https://www.facebook.com/SperantaPentruEducatie?fref=ts


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi