Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Universitaria

«Decarii» Educatiei Iesene

Intr-o atmosfera festiva, Gala FIE a deschis in aceasta seara, oficial, seria evenimentelor culturale organizate sub egida Festivalului International al Educatiei. Conceputa ca un eveniment de tinuta, menit sa celebreze educatia in sensul sau larg, Gala FIE s-a desfasurat in Sala Mare a Teatrului National “V. Alecsandri”.

Au fost acordate 10 premii de excelenta. Academicianul Viorel Barbu Marele a primit Marele Premiu FIE. Invitatii speciali ai Galei FIE au fost Lordul David Trimble, laureat al premiului Nobel pentru Pace, si maestrul Radu Beligan, presedintele onorific al FIE.

Universitatea Alexandru "Ioan Cuza" Iasi a acordat PREMIUL DE EXCELENTA IN EDUCATIE lectorului  CATALIN BOGDAN GALES, apreciat drept cercetatorul stiintific al anului. Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" Iasi a acordat PREMIUL DE EXCELENTA IN EDUCATIE doamnei prof. univ. dr. ing. ECATERINA ANDRONESCU,  presedintele Senatului Universitatii Politehnice din Bucuresti.  Universitatea De Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” Iasi a acordat PREMIUL DE EXCELENTA IN EDUCATIE doamnei prof.univ.dr. URSULA HELENA STANESCU, pentru intreaga activitate profesionala derulata la Facultatea de Farmacie.

Academia Româna – Filiala Iasi a acordat PREMIUL DE EXCELENTA IN EDUCATIE domnului doctor DAN-RADU RUSU (doctor chimist, cercetator la Institutul de Chimie Macromoleculara „Petru Poni” al Academiei Romane). Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu De La Brad” Iasi a acordat PREMIUL DE EXCELENTA IN EDUCATIE domnului prof.univ. dr. dr. H.C. IOAN AVARVAREI, de la Facultatea de Agricultura, in semn de inalta pretuire pentru o viata dedicata Scolii si spiritului academic.

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi a acordat PREMIUL DE EXCELENTA IN EDUCATIE domnului profesor VASILE SOROHAN, coordonatorul Centrului de Excelenta, profesor de chimie la Colegiul “Costache Negruzzi” Iasi).

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi a acordat PREMIUL DE EXCELENTA IN EDUCATIE domnului profesor JEAN MARIUS ROTARU (profesor de fizica la Colegiul National Iasi, profesor coordonator la Centrului de Excelenta Fizica clasa a XII-a si a XI-a). Felicitari Jean Rotaru, si din partea revistei Glare !

Universitatea De Arte „George Enescu” Iasi a acordat PREMIUL DE EXCELENTA IN EDUCATIE domnului conf. univ. dr. MATEI BEJENARU, pentru deosebita sa activitate artistica si didactica
Boardul Festivalului International al Educatiei a decernat PREMIUL PENTRU EDUCATIE IN LIMBA ROMÂNA scriitorului SPIRIDON VANGHELI. Boardul  Festivalului International al Educatiei a decernat MARELE PREMIU FIE domnului Academician VIOREL BARBU.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi