Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Universitaria

Se intampla la IASHINGTON: Educatie, internationalism si culturile lumii!

Tineri entuziasti, dornici de performanta, cu ambitii indraznete si minti creative. Ei sunt cei care organizeaza si anul acesta in Iasi conferinta internationala IASHINGTON. Vorbim despre voluntarii organizatiei non-guvernamentale AIESEC Iasi, care in perioada 3-9 septembrie 2012 vor sa aduca 90 de participanti de peste mari si tari si 60 de delegati romani pentru a participa la IASHINGTON.

Gandit initial pentru a promova orasul prin valorile culturale si potentialul educational, IASHINGTON este astazi o combinatie intre educatie, culturi ale lumii si internationalism.

Anul acesta sesiunile de invatare se vor desfasura in incinta Grand Hotel Traian si au subiecte pe masura speakerilor invitati: leadership si management, antreprenoriat si initiativa, motivatie si leadership personal si nu in ultimul rand gandirea creativa.

Printre cei responsabili cu dezbaterea acestor subiecte se regasesc speakeri internationali: Garret Gravesen si Kevin Scott din Georgia ( SUA), Josh Paradis din Virginia (SUA) sau Bruno Medicina (Italia). Si din Romania vor fi prezente nume cu rezultate remarcabile : Alex Gavan, Paul Olteanu, Tedy Necula, Muhamed Mesic sau Mike Costache. Nu lipsesc nici reprezentanti ai Iasului: Emanuel Martonca, Adriana Ursache, Marius Ghenea sau Alina Cojocaru.

Pentru cei care nu vor mai prinde locuri la IASHINGTON ca participant, echipa de organizare a pregatit o surpriza: un treasure hunt deschis tinerilor din Iasi! Mai exact 150 de persoane vor putea face echipe cu delegatii internationali si vor cutreiera orasul in lung si in lat in cautarea indiciilor! Competitia va testa abilitatile fizice si intelectuale ale echipelor formate si va cuprinde trasee cu principalele obiective turistice ale Iasului. IASHINGTON va incanta si anul acesta cu un spectacol al culturilor lumii .

Global Village-ul, sau "satul global" in traducere, va fi o adevarata parada a culturilor din intreaga lume. In ultima zi de IASHINGTON, pe 9 septembrie, toti iesenii sunt invitati sa se bucure de un spectacol plin de energie si voie buna: dansuri traditionale, cantec popular, expozitie de obiecte si costume de prin toate partile lumii si degustari de mancare specifica zonelor de unde vin delegatii internationali!Conferinta are si un site oficial: www.iashington.com, de unde puteti afla mai multe despre desfasurarea evenimentului, dar si o pagina de Facebook cu ajutorul careia puteti fi la curent cu toate noutatile.

Echipa de organizare promite sa revina cu detalii tot mai interesante, asa ca sunteti invitati sa urmariti ce se va mai intampla anul acesta la IASHINGTON!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi