Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Universitaria

La JobTransport se pun joburile pe roate

Targul de locuri de munca JobTransport, organizat de revista RBT, in parteneriat cu Facultatea de Transporturi din Bucuresti, este tot mai aproape. Pe 8 si 9 noiembrie, studentii vor avea ocazia sa stea de vorba cu angajatori din domeniu.

JobTransport, primul targ de joburi pentru studentii si absolventii de la Transporturi, va avea loc in intervalul 8-9 noiembrie, in holul Facultatii de Transporturi din Bucuresti. La eveniment vor participa 40 de mari companii, din domeniul transportului si logisticii si conexe cu acestea, dar si firme specializate in resurse umane si in consiliere in cariera.

"Am primit feed-back-uri pozitive din partea studentilor, care s-au aratat deosebit de interesati de organizarea JobTransport. Prin acest targ, dorim sa punem fata in fata angajatorii cu potentialii angajati. Speram ca studentii si absolventii sa faca fata cerintelor angajatorilor, iar la randul lor, tinerii sa fie multumiti de oferta cu care vor veni companiile la targ", spune Felicia Niculae, manager de proiect.

Prezenta la JobTransport le va aduce studentilor doar beneficii. "Practic, ei vor avea ocazia sa obtina un loc de munca sau macar sa fie pe lista scurta a posibililor angajati. Sunt sigur ca se vor prezenta bine la interviuri, mai ales ca, de-a lungul anilor de studiu, au dovedit ca sunt bine pregatiti si ca se vor putea integra fara probleme in companii", spune prof.univ. Iulian Badescu, decanul Facultatii de Transporturi.

La JobTransport, candidatii vor putea sta de vorba cu reprezentanti ai unor firme de renume, precum Grupul Kuehne Nagel si TTS, dar si cu oficiali ai Registrului Auto Roman.
De altfel, companiile participante la targ vor putea oferi informatii despre propriile firme, in cadrul unor prezentari.

Premii inedite

Pe langa workshopuri atractive pentru studenti si sesiuni de corectare de CV-uri, sustinute de consilieri in cariera, organizatorii pregatesc si o serie de premii si tombole. "Participarea la targ le poate aduce studentilor nu numai jobul visat, ci si un premiu inedit. In cele doua zile de targ, vor fi oferite, prin tragere la sorti, diverse premii. Vom avea vouchere in valoare de 100 de euro, pentru manopera reparatiei masinii, dar si bilete la concerte sau la teatru, abonament la sala de fitness, o sedinta de psihoterapie on-line si chiar o cina romantica la Bucharest West Restaurant. Vom avea drept premiu si o camera video auto", spune Carmen Padure, coordonator de proiect.

Sambata, in cea de a doua zi a targului, atmosfera va fi destinsa printr-un numar de stand-up comedy si de unul de pantomima.

JobTransport va fi deschis vineri, 8 noiembrie, intre orele 10 si 18, iar sambata, 9 noiembrie, de la 10 la 14


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi