Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Universitaria

Locuri de munca la JobTransport!

La targul de locuri de munca organizat de revista RBT, in parteneriat cu Facultatea de Transporturi, vin angajatori de renume precum TTS Group, Wim Bosman, DPD, DB Schenker. Sambata, in cea de a doua zi a targului, renumitul campion national Vali Porcisteanu va sustine o demonstratie de drifturi in fata Facultatii de Transporturi. Vor fi zeci de premii, o expozitie de masini tunate, test drive Porshe si un numar de stand-up comedy.

Pe 8 si 9 noiembrie, interval in care va avea loc JobTransport, angajatori de renume vor avea ocazia sa faca recrutari in randul studentilor si absolventilor de la Facultatea de Transporturi in special si al celor de la Universitatea Politehnica in general.

La JobTransport, aflat la prima editie, candidatii vor putea aplica pentru joburi precum „logistic engineer”, „logistic officer”, „agent transport”, „coordonator transport”, „coordonator zonal”, „analist calitate”, „coordonator depozit”, „project manager la departamentul operational”, „consilier vanzari piese auto”, „operator comercial identificare piese auto”, „inginer productie”, „referent expeditii”.

La eveniment participa numeroase companii din domeniile transportului si logisticii si conexe cu acestea, dar si firme specializate in resurse umane si in consiliere in cariera. Vor fi prezente companii ca TTS Group, DSV Solutions, Elite, DPD, Mailman, Sameday Courier, Transferoviar Grup, DB Schenker, Wim Bosman, Gefco, KLG Europe, Kuehne+Nagel, Goodyear, Thales, Dynamic Human Resources, 4Career. Totodata, la targ vor participa si Ministerul Transporturilor, Registrul Auto Roman si Metrorex.

„JobTransport, primul targ destinat studentilor si absolventilor de la Transporturi, va fi un castig atat pentru angajatori, cat si pentru candidati. Pe de o parte, tinerii vor avea sansa sa aplice pentru un job in domeniul pentru care s-au pregatit, iar pe de alta parte, angajatorii vor avea de unde sa selecteze candidatii doriti”, spune Felicia Niculae, manager de proiect. Totodata, participarea la JobTransport este utila si pentru colectarea de CV-uri, in vederea realizarii unor baze de date cu studenti interesati de practica, internship sau voluntariat.

Pe parcursul celor doua zile de targ studentii vor avea parte si de un „corector CV”, care ii va ajuta cu redactarea CV-urilor si ii va consilia gratuit.  

Distractie cu stand-up si Vali Porcisteanu
 
Vineri, in prima zi a targului, vor fi 15 workshopuri sustinute de experti in domeniile transporturi, logistica, resurse umane, consiliere in cariera, legislatia muncii, limbaj nonverbal. Programul complet al workshopurilor poate fi accesat pe http://www.transport-business.ro/job-transport-workshop.

In ambele zile ale manifestarii vor fi zeci de premii, dintre cele mai diverse: abonamente la fitness, la kangoo jumps, carti, vouchere la un service auto, weekenduri la o pensiune si la un hotel de la Sinaia, abonamente la mai multe sali de dans, cursuri de fotografie, IT, webdesign, grafica, o cina romantica, sedinte de terapie la psiholog si la hipnoterapeut, un sistem de navigatie Navon, o statie CB Cobra. „Am incercat sa atragem studentii si printr-un program cat mai variat, motiv pentru care am pus accent si pe latura distractiva a manifestarii”, spune Carmen Padure, coordonator eveniment.

Sambata, la ora 12, atmosfera va fi antrenata de renumitul comediant Catalin Dumitru, cu un numar de stand-up. Tot sambata, in fata Facultatii de Transporturi, va avea loc un test drive sustinut de Porshe Bucuresti Vest 1, iar studentii se vor putea delecta si cu masinile tunate expuse de Streetmaniacs. In aceeasi zi, adrenalina va fi la cote maxime: campionul national la raliu Vali Porcisteanu va sustine o demonstratie de drifturi in fata Facultatii de Transporturi.
 Vineri, 8 noiembrie, JobTransport va fi deschis intre orele 10 si 18, iar sambata, 9 noiembrie, de la 10 la 14. Intrarea este gratuita.

Parteneri media: Revista „Cariere”, Revista „Autoplay”, Radio Lynx, cotidianul regional „Evenimentul”, eSupplyChain, www.bestjobs.ro, www.catalog-cursuri.ro, www.bucuresti.zilesinopti.ro, glaremagazine.ro, Asociatia Romana de Logistica.

Parteneri: www.mihaelastroe.ro, www.careerexperts.ro, www.willing.ro, Service Autolux Europa, New Aosta Garden, Bucharest West Restaurant, Green Palace Hotel, Dynamic Human Resources, Valmar Media Global, Uniunea Nationala a Expertilor din Legislatia Muncii, Jollydent, Grupul Editorial Corint, Willmark Dance Academy, Asociatia Info Academy, Corazon Latino, Easy Dance, Avantaj Consulting, Extreme Training, Organizatia Studentilor din Facultatea de Transporturi, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, Catalin Dumitru, Societatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata, Bebgym, Angel Rose, Casa Jad, Guarana, Grisport, Cabinet Raluca Matilda Borza, Elegantine, Falcon, Autocross Arena, Porshe, Streetmaniacs.      


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi