Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Universitaria

PR OUTLooK – Invata de la cei mai buni!

Dupa doi ani de pauza, PRIME Iasi relanseaza proiectul PR OUTLooK – o conferinta care are ca invitat un specialist din domeniul Comunicarii, din afara granitelor. Studentii de la specializarile Comunicare si Relatii Publice, Relatii Publice si Publicitate, precum si cele adiacente: Marketing si Comunicare in Afaceri si Jurnalism, vor avea ocazia sa invete din culisele Relatiilor Publice si Comunicarii de la practicieni de succes care profeseaza în America. Subiectul editiei curente, The essentials of institutional PR, va fi dezbatut impreuna cu Kenneth Wetzel – Seful Biroului de Presa al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti. Intalnirea va avea loc la Iasi, pe 15 martie.

Proiectul PR OUTLooK urmareste crearea unui cadru de interactiune dintre studentii de la Specializarea Comunicare si Relatii Publice, Marketing si Comunicare in Afaceri si Jurnalism si un specialist in domeniu din afara tarii, care vine sa le ofere studentilor o imagine despre domeniul Relatiilor Publice si Comunicarii la nivel global (primeiasi.wordpress.com).

PR OUTLooK este realizat in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "Gh. Asachi" Iasi, prin compartimentul American Corner, in colaborare cu Centrul Cultural American al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti.

Prima editie a PR OUTLooK s-a desfasurat sub forma unei videoconferinte, invitat fiind James Grunig – Profesor Emerit al Departamentului de Comunicare de la Universitatea din Maryland. Tema pusa in discutie a fost How does PR work for America si cei 25 de studenti de la sectia de Comunicare si Relatii Publice au avut ocazia sa invete de la unul dintre cei mai buni. James Grunig este autor a peste 250 de articole, carti, lucrari stiintifice si care a primit numeroase premii din partea Societatii Americane pe Relatii Publice si Institutul de Cercetare in Relatii Publice.

La editia din 15 martie, coordonata de Iana Anghel, invitat va fi Kenneth Wetzel - seful biroului de presa al Ambasadei Statelor Unite în România. Conferinta se va desfasura cu genericul The Essentials of the Institutional PR si va scoate în prim plan pentru cei 50 de participanti informatii despre Comunicarea în interiorul institutiilor, tehnici de întretinere a relatiilor cu presa.

Studentii sunt asteptati la intalnire, in urma careia vor afla cum trebuie sa stie astfel incat presa sa le devina cel mai bun prieten si niciodata o amenintare.

Amanunte pe primeiasi.wordpress.com.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi