Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Universitaria

TrainsFORMATION !

Active Learning Institute, cu sustinerea humans PEOPLE ACADEMY, pregateste un program de training pentru studenti, ce se va desfasura in aceasta toamna in Iasi, incepand cu data de 23 octombrie. Programul este conceput in 5 module, pe cinci tematici de interes pentru tineri, atat de moment, cat si pentru viitor: dezvoltare personala, abilitati de prezentare, dezvoltarea creativitatii, dezvoltarea carierei si leadership.

TrainsFORMATION !

Obiectivul acestui program este de a le creste participantilor abilitatile de comunicare verbala si non verbala, de a le perfectiona stilul de lucru si abilitatile de prezentare si vorbire in public, de a le stimula potentialul creativ si cel de leader si, nu in ultimul rand, de a-i pregati pentru primii pasi spre o viitoare cariera. De asemenea, ne propunem sa incurajam dorinta lor de a participa la activitati de formare in afara facultatii, activitati interactive, ineresante, diferite si utile! Abordarea programului nostru este sub forma unui scenariu de film, iar particpantii vor avea parte de jocuri de rol si exercitii inedite, precum: fishball, simulari, conferinta de presa si multe altele!
Ne adresam, asadar, studentilor si masteranzilor din toate domeniile, atat cele tehnice, cat si cele "umaniste". Colaboram cu asociatii studentesti in popularizarea programului nostru si ne propunem sa-l transformam intr-o traditie, astfel incat toti tinerii studenti sa aiba acces la o astfel de formare.
Totodata, fiind un program special conceput pentru studenti, pretul va fi unul modic, suficient cat sa acopere costurile de pregatire si organizare, dar fara ca ei sa resimta aceasta cheltuiala. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.activelearninginstitute.ro, iar pentru contact, scrieti cu incredere la nora@activelearninginstitute.ro.

Asadar, TrainsFORMATION !

Scenariu sustinut de: humans - PEOPLE ACADEMY
Regia: Nora Prutianu
Din distributie: ...poti face parte chiar tu!
Afla secretele din spatele scenei, fii activ, implica-te, dezvolta-te!
Inspirat din viata studenteasca si experiente avute in diverse companii, scenariul este conceput intr-o serie de 5 episoade interactive.

Ce castigi?

Iti formezi personalitatea si te cunosti altfel decat ai facut-o pana acum
Iti definesti stilul de lucru si iti perfectionezi abilitatile de prezentare
Iti dezvolti competente si abilitati esentiale pentru angajare si viitoarea activitate profesionala
Iti stimulezi si-ti exploatezi potentialul creative
Iti dezvolti abilitatile de leader si de lucru in echipa
Iti imbunatatesti CV-ul, si atasezi si un certificat

Punem in practica teoria si exersam impreuna fara a fi judecati sau criticati. Este o provocare, in care fiecare va juca, pe rand, rolul principal in propriul film despre viata si profesie! Ce zici? Te tine?

Filmarile au loc in Iasi, la Corpul B al Universitatii "Al. I. Cuza", Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, de doua ori pe luna (duminica), intre orele 11:00 si 18:00, incepand cu 23 octombrie 2011.

Pretul unui bilet este de 30 lei/episod, iar daca te inscrii la intreg programul, pretul total este de 125 lei. Inscrierile se fac pana pe 17 octombrie in baza achitarii unui avans, in limita a 20 de locuri disponibile.

Pentru bilete ne gasiti la:

- sediul Active Learning Institute din Iasi, strada Closca nr. 30
- pe pagina de Facebook - Active Learning Institute
- e-mail nora@activelearninginstitute.ro
- numarul de telefon 0758463390 (Nora) sau 0332458790Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi