Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Universitaria

Speranta pentru Educatie, un eveniment by Value Team dedicat copiilor din Liteni

Value Team este o echipa formata din 18 studenti masteranzi ai specializarii Marketing si Comunicare in Afaceri dela Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi. 18 minti, suflete si spirite care de 3 luni pun la cale un proiect frumos pentru a aduce un strop de zambet pe chipurile a 450 de copii, proiect de care se bucura inclusiv profesorii si parintii copiilor.

Value Team urmareste sa aduca un plus de valoare in invatamantul din judetul Iasi si in cel din Romania printr-o actiune caritabila cu strangere de fonduri care vor fi folosite pentru a cumpara o centrala termica pentru scoala din Liteni. Acesta este obiectivul si scopul pentru care s-au reunit si au muncit in aceste 3 luni.

Fiecare membru este diferit, insa totusi atat de asemanator! Value Team adera la aceeasi misiune: doresc  sa investeasca in educatie pentru ca acolo a ramas ultima speranta pentru un viitor decent. Cei 18 studenti din Value Team doresc sa le ofere copiilor din Liteni acces la o educatie fireasca. Cei 450 de elevi pentru cauza carora lupta sunt isteti, au ambitie si multa daruire, lucruri ce arareori se mai vad in scolile din Romania.

Impreuna au pus bazele proiectului si evenimentului „Speranta pentru Educatie”, denumit astfel pentru ca aduce in prim-plan importanta si necesitatea educatiei si a scolii in viata fiecarui om. Evenimentul „Speranta pentru Educatie” va avea loc pe data de 16 mai ora 19, in Aula BCU, fiind organizat in jurul conceptului de cultura si educatie.

In cadrul evenimentului, invitatii se pot bucura de un concert de exceptie al sopranei Felicia Filip, cunoscuta la nivel international ca „Noua regina a Traviatei”. Cu o voce care te lasa fara suflare, distinsa soprana Felicia Filip va incanta auditoriul cu piesele care au consacrat-o. Un alt moment artistic al serii va fi oferit de cvartetul „Symphonis”. Corul „Cantores Amicitiae”, format din 32 de studenti ai Universitatii „George Enescu” din Iasi  pregatit publicului o selectie cu piese din toate genurile.

Biletele pentru eveniment vor putea fi achizitionate la preturi de 45 sau 65 RON exclusiv din librariile Carturesti Iulius Mall si Palas Mall. Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului va invitam sa urmariti pagina de Facebook a evenimentului sau site-ul http://sperantapentrueducatie.com/.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi