Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Wines

Cabernet Sauvignon Chateau Golan, 2005 - Cezar Ioan, www.vinul.ro

Un vin mai scump, saptamana asta: costa 150 lei si se gaseste la Comtesse du Barry (in Bucuresti sau prin comanda telefonica ori online http://www.lemanoir.ro). Acum, ca v-am prevenit ca nu e ieftin, trebuie sa va spun si ca face toti banii, dupa parerea mea. Altfel nu l-as fi recomandat. E vorba de un Cabernet Sauvignon Chateau Golan Reserve, 2005 (http://vinul.ro/vinuri/vin/cabernet-sauvignon-chateau-golan-royal-reserve/768), din Israel.E vorba de un vin rosu profund, cu tente caramizii (nu va asteptati sa fie portocaliu, ci doar brun), cu un nas intens de coacaze coapte si piper verde, asezonat cu nuante de ierburi aromate si menta. Faptul ca vinul are deja cinci ani e evident nu doar dupa culoare, ci si dupa buchetul frumos evoluat (mi-e aproape imposibil sa-l descriu, dar daca veti desface o sticla veti vedea cum notele fructate au evoluat sub efectul prizonieratului de sticla, estompandu-se in favoarea celor de lemn, condiment si pamant, rezultand astfel un ansamblu mai subtil si mai complex).

Gustativ, desi este sec, ofera unele senzatii dulci de smochine uscate si stafide si este bine echilibrat de o aciditate viguroasa, matura. Are o corpolenta peste medie, umple bine gura iar taninurile sunt prezente, dar placut rotunjite, catifelate. Cele 14 la suta volume alcoolice nu se simt, nu deranjeaza, iar postgustul e generos, lung, cald - trimite cu gandul spre vinurile licoroase de Marsala. E un vin care castiga prin aerare in decantor sau in pahar, invie practic, prezentand o succesiune interesanta de arome pe masura ce este agitat in pahar si redegustat.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi