Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Wines

Vinul saptamanii: La Cetate, Merlot 2008- Recomandat de Radu Rizea, de la Vinul.ro , www.vinul.ro

Vinul acestei saptamâni este un "clasic" care a confirmat an de an calitatea exceptionala a terroir-ului din Mehedinti. La degustarea anuala de Merlot, organizata de juriul Vinul.ro în urma cu doua saptamâni, La Cetate 2008, de la Crama Oprisor, s-a clasat pe locul doi, cu un scor remarcabil – 82 de puncte.
merlot la cetate

Puternic baricat, se deschide destul de greu, însa evolueaza surprinzator, de la tonuri grele – pamântos-brusturoase, cu urme de trufa, iod si lemn uscat – spre nuante ceva mai deschise, de gem de capsuni si marmelada, pentru a trece într-o stare intermediara, dominata de fum, vanilie si tonuri carnale.

Complet deschis, trimite spre prune albe, prune afumate, compot de cirese, dulceata de cirese amare si struguri proaspat zdrobiti. "Pe limba" surprinde prin suplete, care vine într-un usor contrast cu complexitate aproape extravaganta, în care îsi disputa elegant întâietatea fructele rosii si fructele uscate. Postgustul este lung, catifelat si relaxant, cu urme de condiment ascunse sub o haina intens fructuoasa.

La Cetate Merlot este disponibil în retailul general, cu un pret de aproximativ 32 de lei.

Radu Rizea

Email: radu@vinul.ro

Blog: http://www.vinul.ro/radurizea


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi