Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Wines

Merlot Rose 2009, Corcova Roy & Damboviceanu - text de Cezar Ioan, www.vinul.ro

Pentru recomandarea de saptamana ar trebui sa-i multumiti, de fapt, managerului de la "Bonne Bouche" (http://www.bistrovin.ro/), un restaurant bucurestean cu pretentii si cu mare accent pe vinuri. El mi-a transmis o informatie interesanta: rose-ul de mai jos, desi abia intrat de cateva saptamani in vanzare in acest restaurant, a depasit deja alte produse similare si cu o istorie mai veche. Si continua sa creasca...
merlotRose-ul 2009 (sec) de la casa Corcova Roy & Damboviceanu

(http://vinul.ro/corcova-roy-damboviceanu-renasterea-unei-podgorii.html) provine din struguri de Merlot recoltati de pe vechile mosii viticole ale familiei Bibescu din Mehedinti, readuse la viata (http://www.corcova.ro/) de noii investitori, Michel Roy si Serban Damboviceanu. Prima trasatura care ar putea caracteriza acest vin, dupa parerea mea, este aciditatea sustinuta, care creeaza o senzatie crocanta si proaspata. In al doilea rand - fara ca vinul sa se remarce in mod deosebit prin amploare aromatica - exprima nuante olfactive si gustative de cirese, prune albe si citrice zemoase (grapefruit). Finalul amarui face si el parte din personalitatea acestui vin potrivit pentru mese usoare de vara.

Costa aproximativ 30 lei in magazinele specializate si probabil dublu in restaurante.

P.S. Stiti bancul cu Itic, Strul si Mobra? Ei bine, moare Strul si-i lasa lui Itic mostenire o motocicleta Mobra, cu conditia sa se ingrijeasca de cele cuvenite inmormantarii... drept pentru care Itic merge sa de anunt la ziar, la Decese. Cum nu prea avea bani, cere cel mai scurt anunt: "Strul mort". Doamna de la ghiseu ii spune ca oricum trebuie sa plateasca o taxa fixa, asa ca mai poate adauga cateva cuvinte. La care Itic mai adauga: "Strul mort. Vand Mobra!".

La fel si eu, profit acum de bunatatea gazdei mele saptamanale, ca sa ii anunt pe iubitorii de vin ca pot castiga un sejur pentru 2 persoane in Corfu.

Pentru detalii, click http://vinul.ro/concurs-experienta-vinurilor-in-corfu.html


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi