Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Wines

Vinul saptamanii: Freixenet Cordon Rosado Seco

In plina desfasurare a campaniei de promovare a consumului de vin rose, Primavara in Rose, am hotarat ca titlul de "Vin al saptamanii" sa mearga catre cava Freixenet Cordon Rosado Seco, vin adus in Romania de Heinrig Distribution.

Freixenet Cordon Rosado Seco (12% vol. alc, sec, prod.: Freixenet) atrage atat prin expresia prietenoasa si prin textura catifelata, cat si prin culoarea atractiva. Aromele vii, de cirese coapte, se imbina armonios cu cele de ierburi uscate si drojdii. Gustul este intens si structurat, cu o perlatie bogata, ce aduce parca si niste tonuri de zmeura si ciocolata amaruie. Aciditatea se exprima interesant pe final, alaturi de notele condimentate, dandu-i prospetime, spun specialistii de la www.vinul.ro.

Freixenet Cordon Rosado Seco poate fi degustat in restaurantele partenere proiectului Primavara in Rose, la pretul de 65 de lei / sticla sau la 13 lei, la pahar.

Primavara in Rose se extinde si la Iasi, a anuntat Razvan Avram, managerul de la Good Point, magazinul boieresc ce ne rasgata cu tot felul de delicatese si vinuri de top.

Iubitorii de vinuri rosé se pot delecta timp de o luna, intre 5 mai si 5 iunie, cu cele 18 vinuri inscrise la cea de-a doua editie a campaniei de promovare a consumului de vin rosé si a stilului de viata asociat – "Primavara in rosé".

Vinurile inscrise in campanie sunt grupate pe doua categorii de pret si sunt disponibile atat la sticla, cat si la pahar. Pe toata durata de desfasurare a campaniei, locatiile partenere afiseaza meniuri speciale care prezinta vinurile inscrise in campanie si informeaza publicul in legatura cu caracteristicile si asocierile gastronomice ale vinurilor rosé.

Anul acesta campania se extinde si la Iasi, in urmatoarele locatii:
Time Out (Bd. Carol 4)
Restaurant 7 Coline (Str. Nicolae Gane 1)
Casa Vanatorului (Str. Toma Dumitrescu 3)
Restaurant Traian (Piata Unirii 1)
Pizza Pazzo (Bd. Dimitrie Mangeron 71)
Restaurant Expo (Bd. Carol – Parc Expozitiei)

"Primavara în rosé" are, doar pentru ieseni, o oferta speciala de la Good Point: http://goodpoint.com.ro/primavara-in-rose-5-mai-5-iunie-2012/1768/


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi