Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Wines

Degustari de vinuri de Iasi

"Degustari de vinuri de Iasi" este un eveniment ce incheie o actiune initiata anul trecut, prin care Florin Barhalescu, directorul general al Icar Tours, si colaboratorii sai si-au propus sa scoata din crame licorile uluitoare ale Moldovei si sa le prezinte tuturor cu ajutorul specialistilor in vinificatie, degustatorilor profesionisti, specialistilor in turism si al tuturor celor interesati de podgorit.

Iubim orasul Iasi si suntem constienti de potentialul sau turistic. De aceea, am considerat ca e nevoie de mai multe evenimente care sa ne faca sa il redescoperim.

Asa incepe Icar Tours prezentarea unui inedit eveniment care va avea loc la Iasi, in perioada 29-30 aprilie. "Degustari de vinuri de Iasi" este un eveniment ce incheie de fapt o actiune initiate anul trecut, prin care Florin Barhalescu, directorul general al agentiei de turism, si colaboratorii sai si-au propus sa scoata din crame licorile uluitoare ale Moldovei si sa le prezinte tuturor.

Prima oprire a fost la Cramele Olteanu, cunoscute pentru celebrul lor Aligote.

Au urmat Cramele Copoului si povestile hrubelor de pe frumoasa colina a Iasului, apoi oaspetii au ajuns la Casa Bilius.

Gazda primitoare, Ioanid Bilius a vorbit despre una dintre cele mai mari pasiuni ale familiei vinul. Intr-o atmosfera calda de toamna, invitatii au putut degusta Tamaioasa si Feteasca Regala si au apreciat talentul familiei Bilius in ale vinaritului.

Si cum nu exista degustare fara podgoria Cotnari, urmatoarea intalnire a fost cu Grasa lui Stefan cel Mare. La Cotnari, invitatii agentiei Icar Tours au vizitat celebrul combinat, au gustat licori de vis si au plecat mai bogati cu o poveste, cea a Vinului de Aur.

Calatoriile s-au incheiat in primavara acestui an, la Cramele Bucium, unde alaturi de Feteasca, Muscat Ottonel, Aligote si alte soiuri ce fac cinste Moldovei oaspetii au savurat rachiuri vechi si celebrul vin spumant de Bucium, servit in cupele nu mai putin renumite.

Concluziile, boieri dumneavoastra, le vom trage impreuna la hotelul Traian, unde Icar Tours, Felicia Ghimpu si Marius Cristian va asteapta la un regal enologic si culinar.

"Degustarile de vinuri de Iasi" vor incepe pe 29 aprilie, iar gazdele au pus la punct un program generos, din care va dezvaluim doar cateva momente:

29 aprilie Conferinta pe tema turismului enologic, vin si gastronomie; Pranz cu degustare de vinuri comentata; Sala Eminescu, Grand Hotel Traian, Iasi, Ora 10:00

30 aprilie Tur de oras Iasi traseu Piata Unirii Palatul Culturii; Piata Unirii, Iasi, ora 09:00

Ceremonia de acreditare a noilor membri ai Ordinului Cavalerilor Vinului European la Iasi; Bulevardul Stefan cel Mare, Iasi, Ora 16:00

1 mai Traseu turistic Drumul vinului de Iasi.

Restul surprizelor le veti afla daca veti fi impreuna cu organizatorii evenimentului, adica ICAR Tours (www.icar.ro), Casa Vinului Anghel Mihai-Petre (www.casavinuluianghelmihai.ro), Felicia GHIMPU si Marius CRISTIAN (http://www.costachel.ro)


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi