Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Wines

Pocalurile de la Dumbrava

Vinuri în Herghelia Mariei Sale este noua propunere a agentiei Icar Tours Iasi pentru toti cei care apreciaza rodul podgoriilor din Moldova.

Evenimentul va avea loc pe 7 iulie, zi în care toti bloggerii de vin din Iasi sunt asteptati la Depozitul de Armasari de la Dumbrava (lânga Târgu Neamt), unde Cramele Bucium Iasi propun o degustare. Rolul de maestru de ceremonii îi va reveni dlui Ilie Ciomaga, vinificator la Cramele Bucium, care va prezenta patru sortimente de vinuri (dintre care unul de vinoteca), un spumant si doua tipuri de rachiu, asezonate cu gustari.

Invitatii vor avea ocazia sa vada armasarii din celebra herghelie a lui Stefan cel Mare, Dumbrava fiind locul unde domnitorul îl pastra pe vestitul Catalan. Daca mai adaugam plimbari cu trasura, ambianta desavârsita si placuta companie a gazdelor avem deja reteta unei excursii perfecte.

Evenimentul de la Dumbrava continua seria degustarilor incluse în oferta de turism enologic a agentiei Icar Tours si este al doilea din seria actiunilor derulate în aer liber, începute de Sânziene, la Pensiunea Lostrita, aflata pe malul lacului Izvorul Muntelui (judetul Neamt). "Spatiul este foarte important pentru reusita unui eveniment cu vin fiindca ofera toate conditiile necesare unei degusari perfecte. Vinul se exprima cel mai bine în aer liber, acesta fiind si motivul pentru care de Sânziene ne-am întâlnit pe terasa Pensiunii Lostrita. Vinul se oxigeneaza în aer liber, iar lumina îi filtreaza culorile astfel încât îi putem observa toate calitatile. Spatiile deschise sunt perfecte pentru o evaluare corecta", ne-a explicat dna Felicia Ghimpu, specialist în turismul vinului, raspunzând unei întrebari nerostite – de ce degustare la poalele muntelui?

Vedetele din ziua de Sânziene au fost vinurile Gramma ale Casei Olteanu: Aligoté 2009, Cuvée 2010 si Feteasca Alba 2009, care au încantat si descântat invitatii. Feteasca, vin demidulce, a fost apreciat de catre doamne, în timp ce domnii au denumit Aligoté-ul si Cuvée-ul un vin barbatesc. "Am ales vinurile Gramma fiindca podgoria care le produce este din Iasi, iar noi ne-am propus sa promovam vinurile de pe cele sapte coline. Prin aceste degustari în aer liber noi oferim un rasfat invitatilor, care au ocazia sa se bucure de privelisti minunate, sa bea un vin bun si sa cunoasca si amanunte despre gastronomie", a completat Felicia Ghimpu.

Catre finalul degustarii, invitatii au participat la o tomobola, ale carei premii au fost oferite cu mare drag de catre doamna Elena Olteanu, care le-a urat norocosilor sa savureze în particular perfectiunea desavârsita a unui vin marca Gramma.

Si pentru ca finalul a impus o repetitie, Icar Tours si Cramele Bucium va asteapta la Herghelia Dumbrava.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi