Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Wines

Zilele Vinului Bun

Pasionatii de vinuri vor avea ocazia sa cunoasca unele dintre brandurile Romaniei, in cadrul expozitiei Zilele Vinul.Ro, eveniment ce se va desfasura la Iasi, pe 22 si 23 martie. Organizat de Vinul.Ro, in parteneriat cu binecunoscutul magazin Good Point, targul isi propune promovarea vinurilor de calitate in randul consumatorilor avizati.

Asteptat de toti cei care apreciaza vinurile romanesti de elita, evenimentul din martie este considerat o premiera. "In primul rand este primul targ organizat la Iasi doar cu vinuri de HoReCa, adica fara vinuri de retail. Cu alte cuvinte, este un targ de nisa, nu unul generalist", ne-a spus Razvan Avram, maestrul de ceremonii de la magazinul Good Point, accentuand ca targul isi propune sa promoveze vinurile din gama HoReCa, in primul rand la nivelul consumatorilor si al operatorilor de HoReCa. Evenimentul de la Iasi va mai avea o inovatie pentru targurile din Romania, care, de altfel, exista demult la targurile din strainatate. "Este vorba despre zona de Free Tasting. Practic, toate vinurile sunt expuse intr-un line-up asistat doar de un somelier. Vinurile producatorilor pot fi degustate astfel comparativ si nu neaparat la fiecare stand in parte. Asta va duce la o mai buna posibilitate de comparatie", a explicat Razvan Avram.

De obicei, la un targ clasic te duci la standul producatorului si degusti doar vinurile lui, apoi treci mai departe. La Free Tasting Area poti sa faci comparatii, ceea ce e practic imposibil la un targ clasic. Zona de degustare va fi organizata pe vinuri albe, roze si rosii, apoi pe soiuri. "Concluzia este ca poti degusta Merlot de la mai multi producatori, Feteasca Neagra si multe alte soiuri", a punctat managerul de la Good Point.

Expozitia va fi deschisa la Grand Hotel Traian zilnic, intre orele 13 si 20. Pentru accesul la targ au fost create doua tipuri de bilete: unul cu un pret de 15 lei, care permite cumparatorului vizitarea tuturor producatorilor si degustarea vinurilor expuse, iar cel de-al doilea, in valoare de 35 de lei, care, pe langa vizitarea standurilor, mai include si un pranz "all you can eat" la restaurantul hotelului (deschis pana la ora 18).

La targul de la Iasi si-au anuntat participarea producatori si importatori de vinuri cunoscuti: Budureasca, Casa Olteanu, Crama Oprisor, Cramele Recas, Murfatlar, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Nicoresti, Domeniile Samburesti, Heinrig Distribution, LacertA Winery, Nelsand si Vinarte.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi