Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Wines

Un vin nou, o carte noua si un sejur pe Luna

"La zece ani dupa ce ne-a oferit Abatia, Dan Dobos vine cu un nou roman, DemNet, despre care se va vorbi, cu siguranta, inca vreo zeci ani de aici inainte" -- Michael Haulica.

O calatorie pe Luna le-au promis Dan Dobos si Ravan Avram castigatorilor concursului de cupaje care a incheiat dubla lansare gazduita de Good Point, un magazin plin de delicatesuri, aflat la Iasi. Creativitatea competitorilor a fost stimulata de Floare de Toamna, un vin rosu nou propus de compania Vinarte, si provocata de podgorenii din DemNet (cel mai recent roman al scriitorului Dan Dobos). Daca cei din DemNet au facut vin pe Luna, cum ar putea fi greu de obtinut o licoare pe pamant? Ajutati de cele cinci soiuri oferite de Razvan Avram si www.vinul.ro (Sirah, Merlot, Feteasca Neagra, Pinot Noir si Cabernet), oenologii din cele trei echipaje s-au pus pe treaba, iar cupajul castigator a fost aproape de nota 10.

Un nas complex, cu fructe si flori selenare, cu amintiri pamantene, bine echilibrat, cu gust plin, proaspat, cum ar spune un connoisseur. Un vin care poate fi asezonat si la sarmalele chiaburesti, dar si la dieta cosmonautilor cu care voi sporovai pe Luna, ca doar n-am sa vorbesc singura!
Vinul a fost rasplatit cu o calatorie pe astrul noptii, bilet doar dus si la compartimentul de nefumatori! Ultima conditie destul de dura l-a facut pe unul dintre artizanii cupajului sa-mi daruiasca excursia asigurata de DemNet Travel, oferta pe care nu puteam sa nu o accept. Unde decat pe Luna as avea mai multa liniste pentru a citi romanul lui Dan Dobos si unde in alta parte as putea avea o imagine completa a ceea ce se va petrece pe Pamant, in cramele celor de la Vinarte, a caror Floare de Toamna a cucerit asistenta?

Sejurul selenar se va incheia o data cu deschiderea Targului de Carte Gaudeamus, unde pasionatii de literatura SF se vor intalni cu Dan Dobos, cu DemNet (fragmente din roman pe www.dandobos.ro) si cu noua editie a Abatiei (o noua carte cu un vechi titlu). Lansare oficiala -- sambata, 26 noiembrie, ora 14:30, la standul editurii Millennium Press.
Prezenta obligatorie!

* "La zece ani dupa ce ne-a oferit Abatia, Dan Dobos vine cu un nou roman, DemNet, despre care se va vorbi, cu siguranta, inca vreo zeci ani de aici inainte" -- Michael Haulica.
* Floare de Toamna este un vin de tip Novello (varianta italiana a cunoscutului Beaujolais Nouveau). Vinul este un cupaj de Negru de Dragasani, Feteasca Neagra si Merlot si se recomanda a fi consumat pana in primavara.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi