Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Wines

"Caravana Somelierilor" ajunge si la Iasi

Incepand cu luna septembrie 2012, Organizatia Somelierilor din Romania (OSR 2011) si Vinul.ro lanseaza proiectul intitulat "Caravana Somelierilor", un amplu program national de educare a consumatorilor in arta degustarii vinurilor si asocierea acestora cu mancarea.

Prima intalnire cu iubitorii de vin are loc la Iasi in perioada 3-6 septembrie iar gazda este Restaurantul Unirea. Pe parcursul celor 4 zile, timp de 3 ore pe zi, somelierii din OSR 2011, sustin prelegeri despre:


reguli de degustare a vinului;
asocierea vinului cu mancarea;
reguli de comportament pentru clientii unui restaurant;
drepturile consumatorilor si ce ar trebui sa pretinda acestia la un restaurant;
prezentarea si servirea corecta a unui vin la restaurant;
producerea vinurilor, distilatelor, spumantelor si a vinurilor speciale;
ordinea corecta a consumarii vinurilor la masa;
reguli de achizitie a vinurilor din magazine, cum pot fi depistate vinurile contrafacute.

Dupa cum ne-a spus Marian Timofti, presedintele OSR 2011, notiunile teoretice sunt puse in practica prin degustarea a cate 6 vinuri premium in fiecare seara. Taxa de participare la cele 4 zile de prelegeri este de 400 lei si include degustarea celor 24 de vinuri premium, elementele de gastronomie asociate cat si suportul de curs. In plus, toti participantii la prelegeri devin automat membri fondatori ai clubului iubitorilor de vin numit "Vinum Fidelis".

Pentru inscrieri la "Caravana Somelierilor" va sta la dispozitie insusi Marian Timofti, presedinte OSR 2011: email: presedinte@osr2011.ro, mobil: 0748-084.879


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi